Neler Yeni

Çözüldü✓ İngiltere'den RTX 4080 pc topluyorum fakat biraz öneriye ihtiyacım var.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
Hertz ve çözünürlük farkı var. Ortak bir çözünürlükte 60 Hz'de kullanmanız gerekir çift monitör olarak kullanabilmek için ve bu da paranızın çöpe gitmesi demek. Yani, 300 Hertzin çöp olması demek.
o baya saçmaymış ya iki monitörü de 360hz almak istemiyorum gereksiz masraflı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartı değiştirme, atın ölümü arpadan olsun :ROFLMAO:
ahahahah kesinlikleeee.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
hocam bu arada ayıptır sorması ama bu sistemi kaç aylık kazancınızla topluyorsunuz acaba? tr de aşağı yukarı bir buçuk yıllık asgari ücrete toplanabiliyor da ondan merak ettim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
o baya saçmaymış ya iki monitörü de 360hz almak istemiyorum gereksiz masraflı olur

ahahahah kesinlikleeee.
Saçma olan nedir? Farklı çözünürlük ve Hz'de çalışamazlar. Senkronize olmak zorundalar.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
Hertz ve çözünürlük farkı var. Ortak bir çözünürlükte 60 Hz'de kullanmanız gerekir çift monitör olarak kullanabilmek için ve bu da paranızın çöpe gitmesi demek. Yani, 300 Hertzin çöp olması demek.
internetten baktım da öyle bir şey olmasa da kullanılabiliyor olduğu yazıyor yani iki farklı monitör iki farklı çözünürlükte kullanılabildiği yazıyor anlayamadım açıkçası.

Saçma olan nedir? Farklı çözünürlük ve Hz'de çalışamazlar. Senkronize olmak zorundalar.
yani yayıncılar tek pc üzerinden 2 farklı monitör kullanıyorlar ve bir monitör 240 hz iken diğer monitör chati okumak için 60 hz olabiliyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Benim 3monitör de farklı hzlerde kullanabiliyorum hocam, yanlış bilgilendirme olmuş. Biri 75hz, biri 144, biri 240.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
hocam bu arada ayıptır sorması ama bu sistemi kaç aylık kazancınızla topluyorsunuz acaba? tr de aşağı yukarı bir buçuk yıllık asgari ücrete toplanabiliyor da ondan merak ettim
ya ben buradan yeni gidiyorum fakat orda ekipman için bir sponsorum var yakında yt videoları çekmeye başlayacağım ama orada asgari ücretle çalışan ve biraz ekstra yapan bir insan eğer maaşa dokunmamış olursa buna yakın bir sistemi 2 ayda toplar.

Benim 3monitör de farklı hzlerde kullanabiliyorum hocam, yanlış bilgilendirme olmuş. Biri 75hz, biri 144, biri 240.
Ben de öyle biliyorum. Biraz performans farkı oluyor sadece o da ekstra monitör olduğundan çözünürlükle vs. alakası yok diye biliyorum.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
ya ben buradan yeni gidiyorum fakat orda ekipman için bir sponsorum var yakında yt videoları çekmeye başlayacağım ama orada asgari ücretle çalışan ve biraz ekstra yapan bir insan eğer maaşa dokunmamış olursa buna yakın bir sistemi 2 ayda toplar.
onların pound u varsa bizim allahımız var, rtx 3060 lı sistem neyine yetmiyo türkoların

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
onların pound u varsa bizim allahımız var, rtx 3060 lı sistem neyine yetmiyo türkoların
AHAHAHAH böyle giderse durum vahim umarım bir an önce toparlanırız ülkece. Arabistan'ın Kuveyt'in de Allah'ı var ama aynı zamanda Kuveyt dinarları da var :)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer

Ben de öyle biliyorum. Biraz performans farkı oluyor sadece o da ekstra monitör olduğundan çözünürlükle vs. alakası yok diye biliyorum.
Ekranları yinelersen hepsinde en düşük olanın hzsi ve çözünürlüğü baz alır. Ekranları yinele şeklinde de kullanılmıyor zaten, ekranları genişlet şeklinde kullanıyorum her ekrana farklı bi şey şeklinde ve her monitör kendi hz-çözünürlüğünde çalışıyor.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
Ekranları yinelersen hepsinde en düşük olanın hzsi ve çözünürlüğü baz alır. Ekranları yinele şeklinde de kullanılmıyor zaten, ekranları genişlet şeklinde kullanıyorum her ekrana farklı bi şey şeklinde ve her monitör kendi hz-çözünürlüğünde çalışıyor.
Çok teşekkür ediyorum iyi forumlar herkese. Bilgisayar için her türlü öneriye açığım.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
hayret her konuya pahalı geldi diyen npcler gelmemiş .d

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru