Neler Yeni

Çözüldü✓ İngiltere'den RTX 4080 pc topluyorum fakat biraz öneriye ihtiyacım var.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
hayret her konuya pahalı geldi diyen npcler gelmemiş .d
xD o sitete sistem İngiltere'de toplanılabilecek en uygun fiyata toplanıyor. Yani her parça nerede en ucuzsa aynı akakçe gibi. Orada promosyonlar haricinde daha ucuza getirtmenin imkanı yok.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
5k birime (2 asgari ücretmiş) tank gibi sistem toplamış neresi pahalı :ROFLMAO:
Aşağı yukarı evet 2 aylık dokunulmamış maaşa yakın bir paraya toplanıyor. Biraz ekstra emek edersin oranın normaline nazaran ve 2 aylık maaşa alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam internette biraz daha araştırdım bu PSU tam ATX 3.0 ve kaliteli. Bunu almanız daha iyi olur. Sorunuz varsa sorabilirsiniz
ya biraz daha corsaire yakın bir kasa istiyorum ama iyisi budur diyorsan bunu alacağım kral çok teşekkür ederim eline sağlık

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Hocam internette biraz daha araştırdım bu PSU tam ATX 3.0 ve kaliteli. Bunu almanız daha iyi olur. Sorunuz varsa sorabilirsiniz
oralarda satışta vardır muhtemelen fsp hydro ti pro 1000w veya 1200w lere de bakılabilir. tr de satılmıyo bu psu bildiğim kadarıyla

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
Aşağı yukarı evet 2 aylık dokunulmamış maaşa yakın bir paraya toplanıyor. Biraz ekstra emek edersin oranın normaline nazaran ve 2 aylık maaşa alınır.

ya biraz daha corsaire yakın bir kasa istiyorum ama iyisi budur diyorsan bunu alacağım kral çok teşekkür ederim eline sağlık
Hocam corsair'e baktım fakat o tam anlamıyla atx 3.0 değilmiş anladığım kadarıyla. yani psu üstünde 12vhpwr girişi yok. attığım bu thermaltake modelinde ise psu üstünde mevcut. o yüzden bunu alman daha iyi olur

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
oralarda satışta vardır muhtemelen fsp hydro ti pro 1000w veya 1200w lere de bakılabilir. tr de satılmıyo bu psu bildiğim kadarıyla
satışta yok gözüküyor hocam

Hocam corsair'e baktım fakat o tam anlamıyla atx 3.0 değilmiş anladığım kadarıyla. yani psu üstünde 12vhpwr girişi yok. attığım bu thermaltake modelinde ise psu üstünde mevcut. o yüzden bunu alman daha iyi olur
https://uk.pcpartpicker.com/product...-modular-atx-power-supply-ps-tpd-1200fnfagu-4

söylediğim gibi bundan var ve bu senin attığınla aynı sanırsam

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
satışta yok gözüküyor hocam
rog loki platinum veya be quiet dark power 13 de olabilir, bunlar şu an piyasada alınabilecek en iyi psu lar, tier list i de atmıştım zaten bi inceleyebilirsin, arkadaşın önerdiği tt toughpower gf3 de keza öyle

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
rog loki platinum veya be quiet dark power 13 de olabilir, bunlar şu an piyasada alınabilecek en iyi psu lar, tier list i de atmıştım zaten bi inceleyebilirsin, arkadaşın önerdiği tt toughpower gf3 de keza öyle
rog loki değil de rog thor buldum 1000wlık uygun mudur acaba? veya arkadaşın önerdiğinden daha iyi midir?

aynı hocam evet
öyleyse sistemi şu arkadaşla güncelledim daha iyisi varsa öneri onu da alabilirim psu'da ne fark eder bilmiyorum ancak

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
rog loki değil de rog thor buldum 1000wlık uygun mudur acaba? veya arkadaşın önerdiğinden daha iyi midir?

öyleyse sistemi şu arkadaşla güncelledim daha iyisi varsa öneri onu da alabilirim psu'da ne fark eder bilmiyorum ancak
platinum olmasından dolayı daha yüksek güç verimliliği var ancak fiyatı yaklaşık 70 pound daha yüksek bütçe varsa alınabilir yoksa thermaltake de gayet iyi

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664

1350w psu almanızla birlikte ileri serilerde ekran kartı güç güç tüketimi arttığı zaman güç kaynağı değiştirmenize gerek kalmaz. yani bir nevi yarına hazırlık yapmış olursunuz. 1200w da alabilirsiniz 1350w da karar size kalmış, iki model de 4080 için fazlasıyla yeterli

Top Bottom