Neler Yeni

İninal dan paparaya geçmelimiyim?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Edit: konu baya ilerledi en sondaki soruma bakın.
Arkadaşlar ininal kullanıyorum bayadır ücretsiz paea yükleyebiliyorum fakat çekerken falan para kesiyor hem bendeki çipli olanından değil. Sapdasolda hep herkes paparayı övüyor, papara hakkında sorularım var eğer ikna olursam paparaya geçmeyi düşünüyorum.
1. Olarak kaç çeşit papara kart var nereden alınıyor ve hangisini almalıyım?2.olarak kartın ücreti yok diye biliyorum doğrumu?
3.olarak aylık kullanım parası alıyormu?(ininal da her ay içinde 2 tl varsa para kesiyor.)
4. Olarak nerelerden ücretsiz para yatırıp çekebilirim.
5.olarak her yerde geçerlimi?
Geri kalan avantaj ve dezavantajlardanda bahsederseniz sevinirim.
Sizden ricam sorduğum her soruyu tek tek cevaplamanız.

Son düzenleme:

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mustafa
1.Lite kartı teknosadan alıyorsun 5tl ücreti var ama kartı tanımlayınca 5 lirayı sana geri veriyorlar black kartı paparanın uygulamasın sipariş ediyorsun kurye getiriyor imza atıp alıyorsun(önerim black kart)
2.Ücretsiz
3.Almıyor
4.papara çoğu bankayla anlaşmalı nerdeyse tüm bankalardan ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsun
beşinci sorunun cevabını bilmiyorum k.b.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Evren avcı
Arkadaşlar ininal kullanıyorum bayadır ücretsiz paea yükleyebiliyorum fakat çekerken falan para kesiyor hem bendeki çipli olanından değil. Sapdasolda hep herkes paparayı övüyor, papara hakkında sorularım var eğer ikna olursam paparaya geçmeyi düşünüyorum.
1. Olarak kaç çeşit papara kart var nereden alınıyor ve hangisini almalıyım?2.olarak kartın ücreti yok diye biliyorum doğrumu?
3.olarak aylık kullanım parası alıyormu?(ininal da her ay içinde 2 TL varsa para kesiyor.)
kanka 5. soruya cevap olarak ben black kartımı koton hariç her yerde sorunsuz kullandım.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka 5. soruya cevap olarak ben black kartımı koton hariç her yerde sorunsuz kullandım.
1.Lite kartı teknosadan alıyorsun 5tl ücreti var ama kartı tanımlayınca 5 lirayı sana geri veriyorlar black kartı paparanın uygulamasın sipariş ediyorsun kurye getiriyor imza atıp alıyorsun(önerim black kart)
2.Ücretsiz
3.Almıyor
4.papara çoğu bankayla anlaşmalı nerdeyse tüm bankalardan ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsun
beşinci sorunun cevabını bilmiyorum k.b.
Black kartın olayı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve nerden alabilirim?

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mustafa
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Kamil
3.olarak aylık kullanım parası alıyormu?(ininal da her ay içinde 2 TL varsa para kesiyor.)
1. Başvuru yap ücretsiz sana gelsin
2.doğru
3.almıyor
4.atm lerden 5 kere 500 tl yi gecmiyecek şekilde ücretsiz
5.muhtemelen
Avantaji cashback sistemi , para kesmemesi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.atm lerden 5 kere 500 TL yi gecmiyecek şekilde ücretsiz
Derken nasıl yani mesela 5 kere 500 tl yi geçmiycek şekilde yüklesem veya çeksem 6. Da para kesicekmi diyelim kesiyor bu 5 kere ücretsiz şeyi her ay sıfırlanıyor mu yoksa tek seferlik mi diyelim bu ay 5 kere yükledim ücretsiz olarak sonrasında para çekmeye başladı benden diğer ay tekrar 5 kere ücretsiz yükleyip çekebilecekmiyim?

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,577
İsim
Eren
1626506403243.png

sadece bu bile sebep olabilir
kartın ücreti yok
aylık kullanım ücreti almıyor
tüm atmlerden ve ptt den
çoğu yerde geçerli

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Derken nasıl yani mesela 5 kere 500 TL yi geçmiycek şekilde yüklesem veya çeksem 6. Da para kesicekmi diyelim kesiyor bu 5 kere ücretsiz şeyi her ay sıfırlanıyor mu yoksa tek seferlik mi diyelim bu ay 5 kere yükledim ücretsiz olarak sonrasında para çekmeye başladı benden diğer ay tekrar 5 kere ücretsiz yükleyip çekebilecekmiyim?
Şu sorununda cevabını alsam alıcam papara

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
Derken nasıl yani mesela 5 kere 500 TL yi geçmiycek şekilde yüklesem veya çeksem 6. Da para kesicekmi diyelim kesiyor bu 5 kere ücretsiz şeyi her ay sıfırlanıyor mu yoksa tek seferlik mi diyelim bu ay 5 kere yükledim ücretsiz olarak sonrasında para çekmeye başladı benden diğer ay tekrar 5 kere ücretsiz yükleyip çekebilecekmiyim?
aylık sıfırlanıyor

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular