- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Evet aktif olarak kullanıyorum, bir çok kez alışveriş yaptım.Sen kullaniomusun papara
Evet aktif olarak kullanıyorum, bir çok kez alışveriş yaptım.Sen kullaniomusun papara
Ben papara tarafındayım ininal kullanıyordum hep komisyon kesiyor aylık ücret vs arkadaşım sayesinde papara black card geçtim kart ücretsiz sitesinden evine getiriyorlar postayla hiçbir yükleme, aylık ücreti yok üstelik para da çekebiliyorsun bende kesinlikleee papara.İyimi
Eski kartlarında inial aylık 1.25 tl para alıyordu galiba o çok kötü bir özellik az kullanan birisi ise tavsiye etmem soyle bir şey var eger 18 yaşından küçük isen annen veya baban ile ziraat bankasına gidip işte ben kart çıkarmak istiyorum dicek velin ama kartın üstünde senin adın yazıcam fakat sistemde kart sahibi velin olucak 18 gecince kart tamamen senin adına olucak hem aylık kesilen ücretten kurtulursun hemde senin adına temasız işlemler yapabileceğin bir kartın olur ücretsiz alıyorsun alirken tavsiyem temassız olsun de 1 2 hafta içinde evinize ptt kargo ile gelicek.İyimi
tosla al bence ya da paparaİyimi