Tosla da gerekiyor diye biliyorum. Paycell Pokus veya Tami almayı düşünüyorum şu an. Tamide sadece basit sms ile onay verilebiliyormuş gizlice yapabilceğim bir şey papara kadar uğraştırıcı bir veli onayı yokmuştosla, pokus, paycell vardı en son beni mbildiigm veli onayı gerekmiyordu istiyorsan bir kontrol et
iyzico al ben aldım acayip indirim ve cash back var şuana kadar yaklşaşık 2000 2500 kazandım bileBildiğiniz üzere ininal kart kapandı. Steamda kullanmak için kart önerisi lazım. Veli onayı gerekmeyen papara hariç (paparada veli onayı gerekiyor yeni alanlar için) kart öneriniz var mı ?
iyzicoda veli izni gerekmiyor mu?iyzico al ben aldım acayip indirim ve cash back var şuana kadar yaklşaşık 2000 2500 kazandım bile
VELİ İZNİ GEREKMEYEN demis arkadas.iyzico Papara nays
Bana da lazımmBildiğiniz üzere ininal kart kapandı. Steamda kullanmak için kart önerisi lazım. Veli onayı gerekmeyen papara hariç (paparada veli onayı gerekiyor yeni alanlar için) kart öneriniz var mı ?
iyi ki papara yazmayın dedim kanka
2-3 gün icinde yazarım tekrar pokus-nays-tami-hadi yada paycell alıcamVELİ İZNİ GEREKMEYEN demis arkadas.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana da lazımm
Alın bana da yazın hocam.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2-3 gün icinde yazarım tekrar pokus-nays-tami-hadi yada paycell alıcam
noob direk açıyorsuniyzicoda veli izni gerekmiyor mu?
kankam valla adam akıllı kart yok piyasada nays onaylanması icin iscepten para göndermen lazım 1tl tutarında paycellde veli onayı istiyor flnfln alıcaksan pokus alabilirsin ya da naysı onaysız bi sekilde kullanabilirsin ne yapcagına baglı olarak ben babamın bana verdigi iscep kartını kullandım kart haraketlerine bakmaması icin dua ediyorumAlın bana da yazın hocam.