fahrettinaga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
Beyler bu 18 yaş altındaki bankalqrda iban varsa bende actirayim
İban yokmu zaten? Çekebilmem için ibanda lazım.Beyler bu 18 yaş altındaki bankalqrda iban varsa bende actirayim
EvetHesap açtırmışsınız sanırım. Hesap kendi adınıza mı?
İban yokmu peki? Üstte bir arkadaş yazmıştı kafama takıldı.Kardeşim 15 yaşında. Annem ile birlikte gidip kardeşim adına banka hesabı açtılar. Ancak 18 yaş altı hesaplarda başka hesaba para gönderme olayı yok. Sadece sana para gelebiliyor ve para çekebiliyorsun. Ve o kartla internet alışverişi felan yapabiliyorsun
Iban var. Daha dün kendime iş bankası üzerinden hesap açtım. İş cep üzerinden iban adresim gözüküyor.İban yokmu peki? Üstte bir arkadaş yazmıştı kafama takıldı.
Ha iyi o zaman. Aynı olay garanti bankasında da varmı? Limitleri tam olarak nereden öğrenebilirim peki?18 yaş altı veliyle gidip bankada kendine hesap açabiliyor. Banka kartı da söyleyebiliyor.
Iban var. Daha dün kendime iş bankası üzerinden hesap açtım. İş cep üzerinden iban adresim gözüküyor.
İbanın oluyor tabii ki. Sadece Sana para gönderebiliyor insanlar ama sen hesabından kimseye para gönderemiyorsun 18 yaş altı isenHa iyi o zaman. Aynı olay garanti bankasında da varmı? Limitleri tam olarak nereden öğrenebilirim peki?
Onuda papara ininal gibi yerlerden yaparım sıkıntı yok limitim bana yetsin yeterli.İbanın oluyor tabii ki. Sadece Sana para gönderebiliyor insanlar ama sen hesabından kimseye para gönderemiyorsun 18 yaş altı isen
Bende satış yapıyorum annen veya babanla gidip iş bankası olabilir akbank olabilir ziraat olabilir bunların birinden 2-3 imza atarak banka kartı çıkartabiliyorsun eft havale dışında herşeyi yapabilirsin ayrıca siteler banka kartı çekimlerine daha düşük komisyon alıyorMerhabalar, uzun zaman sonra önemli bir şey için konu açıyorum.
Bir satış platformunda neredeyse 2 yıldır satış yapıyorum. Oradaki gelirimi de papara ya da ininal hesabıma çekiyorum. Ancak ininal hesabımda limitim şuan dolu, paparada ise transfer sayım doldu. Ve kartımda da şuan 12tl olduğu için ay başına kadar fakir kaldım diyebiliriz.
Bu problem dolayısıyla bana verilen siparişler aksadı. Bu problemi çözmek için kendi adıma herhangi bir bankadan hesabım olması lazım. Aynı problemi arkadaşım da yaşıyor.
Ancak bu bankalarda 18 yaş altı kendi adına hesap açamaz diye biliyorum. Yani bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok gibi gözüküyor. Bir çözüm yolu bulmamız mümkün mü bu duruma?
(Bu banka hessplarının limitleride çok önemli.)
Bu hesapların limitlerini öğrenebileceğim bir sayfa varmı?Bende satış yapıyorum annen veya babanla gidip iş bankası olabilir akbank olabilir ziraat olabilir bunların birinden 2-3 imza atarak banka kartı çıkartabiliyorsun eft havale dışında herşeyi yapabilirsin ayrıca siteler banka kartı çekimlerine daha düşük komisyon alıyor
Limiti yokBu hesapların limitlerini öğrenebileceğim bir sayfa varmı?
Yani sınırsız para alabiliyoruz değil mi?Limiti yok