Neler Yeni

İninal,Papara Tarzı Uygulama Önerisi

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Beyler bu 18 yaş altındaki bankalqrda iban varsa bende actirayim

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Kardeşim 15 yaşında. Annem ile birlikte gidip kardeşim adına banka hesabı açtılar. Ancak 18 yaş altı hesaplarda başka hesaba para gönderme olayı yok. Sadece sana para gelebiliyor ve para çekebiliyorsun. Ve o kartla internet alışverişi felan yapabiliyorsun

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kardeşim 15 yaşında. Annem ile birlikte gidip kardeşim adına banka hesabı açtılar. Ancak 18 yaş altı hesaplarda başka hesaba para gönderme olayı yok. Sadece sana para gelebiliyor ve para çekebiliyorsun. Ve o kartla internet alışverişi felan yapabiliyorsun
İban yokmu peki? Üstte bir arkadaş yazmıştı kafama takıldı.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
18 yaş altı veliyle gidip bankada kendine hesap açabiliyor. Banka kartı da söyleyebiliyor.
İban yokmu peki? Üstte bir arkadaş yazmıştı kafama takıldı.
Iban var. Daha dün kendime iş bankası üzerinden hesap açtım. İş cep üzerinden iban adresim gözüküyor.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
18 yaş altı veliyle gidip bankada kendine hesap açabiliyor. Banka kartı da söyleyebiliyor.

Iban var. Daha dün kendime iş bankası üzerinden hesap açtım. İş cep üzerinden iban adresim gözüküyor.
Ha iyi o zaman. Aynı olay garanti bankasında da varmı? Limitleri tam olarak nereden öğrenebilirim peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Ha iyi o zaman. Aynı olay garanti bankasında da varmı? Limitleri tam olarak nereden öğrenebilirim peki?
İbanın oluyor tabii ki. Sadece Sana para gönderebiliyor insanlar ama sen hesabından kimseye para gönderemiyorsun 18 yaş altı isen

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
İbanın oluyor tabii ki. Sadece Sana para gönderebiliyor insanlar ama sen hesabından kimseye para gönderemiyorsun 18 yaş altı isen
Onuda papara ininal gibi yerlerden yaparım sıkıntı yok limitim bana yetsin yeterli.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Merhabalar, uzun zaman sonra önemli bir şey için konu açıyorum.

Bir satış platformunda neredeyse 2 yıldır satış yapıyorum. Oradaki gelirimi de papara ya da ininal hesabıma çekiyorum. Ancak ininal hesabımda limitim şuan dolu, paparada ise transfer sayım doldu. Ve kartımda da şuan 12tl olduğu için ay başına kadar fakir kaldım diyebiliriz.

Bu problem dolayısıyla bana verilen siparişler aksadı. Bu problemi çözmek için kendi adıma herhangi bir bankadan hesabım olması lazım. Aynı problemi arkadaşım da yaşıyor.
Ancak bu bankalarda 18 yaş altı kendi adına hesap açamaz diye biliyorum. Yani bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok gibi gözüküyor. Bir çözüm yolu bulmamız mümkün mü bu duruma?

(Bu banka hessplarının limitleride çok önemli.)
Bende satış yapıyorum annen veya babanla gidip iş bankası olabilir akbank olabilir ziraat olabilir bunların birinden 2-3 imza atarak banka kartı çıkartabiliyorsun eft havale dışında herşeyi yapabilirsin ayrıca siteler banka kartı çekimlerine daha düşük komisyon alıyor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bende satış yapıyorum annen veya babanla gidip iş bankası olabilir akbank olabilir ziraat olabilir bunların birinden 2-3 imza atarak banka kartı çıkartabiliyorsun eft havale dışında herşeyi yapabilirsin ayrıca siteler banka kartı çekimlerine daha düşük komisyon alıyor
Bu hesapların limitlerini öğrenebileceğim bir sayfa varmı?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377