Neler Yeni

İninal,Papara Tarzı Uygulama Önerisi

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Konuyu değiştiriyorum.

Bir satış platformunda neredeyse 2 yıldır satış yapıyorum. Oradaki gelirimi de papara ya da ininal hesabıma çekiyorum. Ancak ininal hesabımda limitim şuan dolu, paparada ise transfer sayım doldu.

Gördüğünüz gibi ayı daha yarıladık ancak ininal limitim dolmuş bile. Papara, ininal tarzı uygulama önerisi bekliyorum.

Ekler

• AC9191F6-FEBC-4D4C-B317-BE61F55E36D9.png
    AC9191F6-FEBC-4D4C-B317-BE61F55E36D9.png
    126 KB · Hit: 124
Son düzenleme:

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Veli izniyle kendi adınıza banka hesabı açabiliyorsunuz diye biliyorum

Deysz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Ceyhan
velin ile giderek bankalardan kendi adına hesap ve banka kartı çıkarttırabilirsin

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Ben 18 olmadan önce babamla gidip vadesiz hesap açtırıp kredi kartı almıştım garanti bankası

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veli izniyle kendi adınıza banka hesabı açabiliyorsunuz diye biliyorum
Kendi adıma açabiliyorsam çok iyi. Hesap sahibi ve para gönderirken alıcı adı ve soyadı olarak benim adım geçecek yani. Aradığım tam da bu! İş bankası mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 18 olmadan önce babamla gidip vadesiz hesap açtırıp kredi kartı almıştım garanti bankası
Kendi adınıza mı açtırdınız hesabı

velin ile giderek bankalardan kendi adına hesap ve banka kartı çıkarttırabilirsin
İş bankası oluyor diye biliyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Merhabalar, uzun zaman sonra önemli bir şey için konu açıyorum.

Bir satış platformunda neredeyse 2 yıldır satış yapıyorum. Oradaki gelirimi de papara ya da ininal hesabıma çekiyorum. Ancak ininal hesabımda limitim şuan dolu, paparada ise transfer sayım doldu. Ve kartımda da şuan 12tl olduğu için ay başına kadar fakir kaldım diyebiliriz.

Bu problem dolayısıyla bana verilen siparişler aksadı. Bu problemi çözmek için kendi adıma herhangi bir bankadan hesabım olması lazım. Aynı problemi arkadaşım da yaşıyor.
Ancak bu bankalarda 18 yaş altı kendi adına hesap açamaz diye biliyorum. Yani bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok gibi gözüküyor. Bir çözüm yolu bulmamız mümkün mü bu duruma?

(Bu banka hessplarının limitleride çok önemli.)
Velinle çıkartabilirsin ve vakıf bank öneririm mobil bankacılığıda var ziraat aldım pişmanım.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Kendi adıma açabiliyorsam çok iyi. Hesap sahibi ve para gönderirken alıcı adı ve soyadı olarak benim adım geçecek yani. Aradığım tam da bu! İş bankası mı?
sadece iş bankası değil bütün bankalar yapıyor diye biliyorum. Kardeşime vakıfbanktan hesap açtırmıştık 18 yaşında değilken

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
ben eskiden ziraat bankasından açtırmıştım
Garanti oluyorsa yapı kredi oluyorsa iş oluyorsa bu üçünden birnden açtırırım kendi adıma.

Velinle çıkartabilirsin ve vakıf bank öneririm mobil bankacılığıda var ziraat aldım pişmanım.
İş ve garanti bankasının yokmu aynı şekilde?

sadece iş bankası değil bütün bankalar yapıyor diye biliyorum. Kardeşime vakıfbanktan hesap açtırmıştık 18 yaşında değilken
İş, garanti ve yapı kredi haricinde diğer bankalardan açtırmayı düşünmüyorum ya arkadaşımda açtıracak çünkü.

r4NG3r

80+ Silver
Kendi adına oluyor tabii ki yoksa velinin hesabı olur mantıken

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Top Bottom