Neler Yeni

İninal yerine kart önerisi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Ali
Dostlar merhaba 16 yaşındayım ve kart lazım. Veli izni olmadan online alışveriş için önereceğiniz kart var mıdır ? Papara var ama ailem hem teknolojiden çok anlıyor hemde uga buga. Anlamalarını istemiyorum bu yüzden Şok-A101 gibi yerlerden alınsa daha iyi olur.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
umut şahin
Dostlar merhaba 16 yaşındayım ve kart lazım. Veli izni olmadan online alışveriş için önereceğiniz kart var mıdır ? Papara var ama ailem hem teknolojiden çok anlıyor hemde uga buga. Anlamalarını istemiyorum bu yüzden Şok-A101 gibi yerlerden alınsa daha iyi olur.
papara harici nays

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
umut şahin
papara harici nays
ve kartına ihtiyacın yok qr kullanabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak ya okumadan hemen papara yazmış piyangodan mı çıkıyonuz siz aga ?
yorumumu düzenledim eksik yazmıştım

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve kartına ihtiyacın yok qr kullanabilirsin

yorumumu düzenledim eksik yazmıştım
Nays nerden alabilirim ? Kartını istiyorum hoş duruyor.

mr__white

80+
Fups, A101 hadi

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
umut şahin
İnternetten alışveriş yapabiliyor muyum ?

Fups ne hocam hiç duymadım.
onu araştırman lazım belli bir limiti var mı bilmiyorum kısıtlı kullanıldığını biliyorum sadece fups mantıklı veya hadi kart arkadaşın dediği gibi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Ali
onu araştırman lazım belli bir limiti var mı bilmiyorum kısıtlı kullanıldığını biliyorum sadece fups mantıklı veya hadi kart arkadaşın dediği gibi
Hangisi daha güvenli ? Yakınımda A101 var gidip alabilirim. Hangisi daha kolay ? Steam indirimleri bitmek üzere hemen sepetimi onaylamam lazım.

A101 hadi var bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,816
Üyeler
170,262
Son üye
TheBaltazarXY
Top Bottom