Neler Yeni

İnno 3D iChill 4X RTX 3070Ti 82 Derece

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Dostlar selam @RevDeisDou @Mehmet Yılmaz
Bu konuda bana destekte bulunma şansınız var mı fan hızı %80'lerde sıcaklıklarda 80 civarlarına çıkıyor ses fazlasıyla var hadi onu geçtim fan %80 olmasına rağmen sıcaklıkta çok yüksek
9 ay kullanılmış bir şekilde 2.elden aldım
Kasam Rush Savage önüne 2 tane gamepower fan
Egzoz fanına da 1 tane gamepower fan taktım yardım istediğim konuya gelirsek
Buna acaba düzgün bir Undervolt yaparsak sorunum çözülür mü
Garantisi duruyor garajonline'dan alınmış ama ikinci el aldığım için sormaya çekindim kendilerine yaparlar mı diye bakım bir de sistemi mi kullandığım için
Eğer mecbur göndermem gerekiyorsa bakıma gönderirim fakat göndermeden çözebileceğim bir durumsa göndermemeyi tercih ederim

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Kartı satın alırken test etmedin mi?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Bu konuda bana destekte bulunma şansınız var mı fan hızı %80'lerde sıcaklıklarda 80 civarlarına çıkıyor ses fazlasıyla var hadi onu geçtim fan %80 olmasına rağmen sıcaklıkta çok yüksek
Garantisi duruyor garajonline'dan alınmış ama ikinci el aldığım için sormaya çekindim kendilerine yaparlar mı diye bakım bir de sistemi mi kullandığım için
Eğer mecbur göndermem gerekiyorsa bakıma gönderirim fakat göndermeden çözebileceğim bir durumsa göndermemeyi tercih ederim
Minnig li kart olma ihtimali yüksek hocam

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartı satın alırken test etmedin mi?
Test ettim hocam 15 dakika testte bulundum 77 dereceyi çıktı maksimum
Ama şimdi eve getirdim kasaya taktıktan sonra sıcaklık daha da arttı gittiğim de uzay montajda test etmiştim
Minnig li kart olma ihtimali yüksek hocam
Hocam sıkıntı değil daha önce de miningli kart aldım fakat sıcaklıklar bu kadar yüksek değildi bu durumda ne yapmam gerekiyor bir bilginiz var mı
Undervolt yapmam ile ilgiili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Test falan yaptırdın mı?
Testten kastın nedir hocam

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Mert
Ama şimdi eve getirdim kasaya taktıktan sonra sıcaklık daha da arttı gittiğim de uzay montajda test etmiştim

Hocam sıkıntı değil daha önce de miningli kart aldım fakat sıcaklıklar bu kadar yüksek değildi bu durumda ne yapmam gerekiyor bir bilginiz var mı

Amd işlemci olsa voltaj düşürme işinde yardım ederdim ama ekran kartında uçbu işleri pek anlamıyorum

MYSTIC

80+ Silver

Furmark,TimeSpy falan

Büyük ihtimalle adamın kasasının hava sirkülasyonu seninkinden daha iyiydi o yuzden 77yi görüp aldın(ki bence 77 de çok).Ama iş senin kasaya gelince balon patladı.Duzgun bir uv ile hallolur diye düşünüyorum.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet

Uzay sistemde 77 derece olan kart alınır mı :) Ayrıca miningli olduğunu söylemiştir umarım, aksi taktirde niye uzay sistem kullansın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,089
İsim
Murat Orhan
Undervolt ile kurtarırsın hocam. Fakat artık vakti geldiyse o kartın açılıp bakıma girmesi şart. Bizim milletimiz kartı açmaya korkuyor sonra satamam diye.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
%80 Fan'da 80+ derece oyunda mı, bencmark'da mı görüyorsun? Gerçi ikiside farketmez. Furmark'da 70 üstü görmemesi lazım. Büyük ihtimal fanlar, macun ve pad'ler yıpranmış, özelliklerini yitirmiş ya da zayıflamış. Kartın garantisi varsa garantiye yollayıp thermal bakımlarını yaptırabilirsin. Garantisi yoksa kendin yapman gerek. İlk etapta macun ve pad'leri yenileyebilirsin, ısılarda ciddi düşüş yoksa fanlar da sıkıntı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,089
İsim
Murat Orhan
Kartlar işte bu yüzden bozuluyor. Bozulduğu düşünülmesin diye bakım yapılmayıp açılmadığı için

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Amd işlemci olsa voltaj düşürme işinde yardım ederdim ama ekran kartında uçbu işleri pek anlamıyorum
Yapacak bir şey yok
Furmark,TimeSpy falan

Büyük ihtimalle adamın kasasının hava sirkülasyonu seninkinden daha iyiydi o yuzden 77yi görüp aldın(ki bence 77 de çok).Ama iş senin kasaya gelince balon patladı.Duzgun bir uv ile hallolur diye düşünüyorum.
Furmark ve Timespy yaptım ve durum şöyle arkadaşın işi olduğu için tanıdığı bir bilgisayarcıya bıraktı kartı bende gidip test ettim
Uzay sistemde 77 derece olan kart alınır mı :) Ayrıca miningli olduğunu söylemiştir umarım, aksi taktirde niye uzay sistem kullansın?
Benim için miningli olmasının pek bir önemi yok hocam daha önce miningli RX 6600 kullandım pek bir sorun yaşamadım oraya da gidip 20 dakika testten sonra aralıksız kullanımda 77 derece olduğunu görünce sıkıntı olmayacağını düşündüm
Çünkü zamanında sıfır RX6600XT almıştım XFX modelini o bile 77 derecelerde çalışıyordu zaten gürültülü bir ortam olduğu için fan hızına bakmak hiç aklıma gelmemişti
Undervolt ile kurtarırsın hocam. Fakat artık vakti geldiyse o kartın açılıp bakıma girmesi şart. Bizim milletimiz kartı açmaya korkuyor sonra satamam diye.
9 ay olmuş hocam arkadaş kartı kullanalı baktım bandrolu açılmamış garajonline'dan alınmış bir de orayla konuşup durumu bildirip gönderebilirim eğer olacaksa konuşmam lazım
UV yardımcı olacak ise birilerini önerirseniz anlayan yardımcı olurlarsa harika olur gerçekten
%80 Fan'da 80+ derece oyunda mı, bencmark'da mı görüyorsun? Gerçi ikiside farketmez. Furmark'da 70 üstü görmemesi lazım. Büyük ihtimal fanlar, macun ve pad'ler yıpranmış, özelliklerini yitirmiş ya da zayıflamış. Kartın garantisi varsa garantiye yollayıp thermal bakımlarını yaptırabilirsin. Garantisi yoksa kendin yapman gerek. İlk etapta macun ve pad'leri yenileyebilirsin, ısılarda ciddi düşüş yoksa fanlar da sıkıntı olabilir.
Hocam kullanımları %99'un altına düşmeyen oyunlarda evet o şekilde oluyor benchmarkta da aynıları görüyorum
Padler ve macun yıpranmış olabilir siz daha iyi anlarısnız 9 ay kullanılmış kart sonra ben aldım işte
Kartın bandrolu dediğim gibi açılmamış duruyor faturası da bende eğer 2.el sahibi olarak gönderebiliyorsam gönderme ihtimalini kullanabilirim fakat göndermeden kendim UV yaparak sorunu çözebilirisem benim için daha iyi olur
Kartlar işte bu yüzden bozuluyor. Bozulduğu düşünülmesin diye bakım yapılmayıp açılmadığı için
Durum böyle hocam valla yardımcı olursanız harika olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,185
Üyeler
162,643
Son üye
KralQue
Top Bottom