Neler Yeni

İnno 3D iChill 4X RTX 3070Ti 82 Derece

Silinsin

80+ Silver
Bu kadar başarısız yapmış olamazlar, yapmışlarsa yazıklar olsun. Bende Zotac Trinity, Msi Ventus gibi modeller de var onlar bile yükte 70 dereceyi geçmiyorken bu kart İChill'n tepe modeli olarak 80+ görmesine büyük başarısızlık derim.
Hocam öyle görünüyor maalesef :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,194
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam kullanımları %99'un altına düşmeyen oyunlarda evet o şekilde oluyor benchmarkta da aynıları görüyorum
Padler ve macun yıpranmış olabilir siz daha iyi anlarısnız 9 ay kullanılmış kart sonra ben aldım işte
Kartın bandrolu dediğim gibi açılmamış duruyor faturası da bende eğer 2.el sahibi olarak gönderebiliyorsam gönderme ihtimalini kullanabilirim fakat göndermeden kendim UV yaparak sorunu çözebilirisem benim için daha iyi olur
Ben daha uzun süreli miningde e.kartı kullandım. Normalde 9 aylık bir kartta doğal olarak macunda kuruma ve pad'de akma oluyor ama performansa etkisinin bu kadar olması için 3 yıllık kart olması lazım. Bu kartın ya fanlarında sıkıntı vardır ya da oluşu budur. İkinci el kullanıcı olarak servise gönderip çok ısınıyor yazarsan thermal bakımlarını yaparlar. Tabi serviste sadece macun sürerler, pad yenileyeceklerini sanmıyorum onu da istek olarak yazarsın. Serviste para iadesi kesilirse para ilk kullanıcıya gider o yüzden buna dikkat et. Servisten geldikten sonra da ısılarda ciddi fark yoksa u.v yaparsın ya da hiç bunlarla uğraşmak istemezsen u.v + e.kartının üstüne fan koyarak çözebilirsin. Bendekş 3080'i öyle kullanıyordum. Gaming X modeli fazla ısınıyordu üstüne fan koydum işe yaradı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öyle görünüyor maalesef :D
Püü iChill'e :D

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Ben daha uzun süreli miningde e.kartı kullandım. Normalde 9 aylık bir kartta doğal olarak macunda kuruma ve pad'de akma oluyor ama performansa etkisinin bu kadar olması için 3 yıllık kart olması lazım. Bu kartın ya fanlarında sıkıntı vardır ya da oluşu budur. İkinci el kullanıcı olarak servise gönderip çok ısınıyor yazarsan thermal bakımlarını yaparlar. Tabi serviste sadece macun sürerler, pad yenileyeceklerini sanmıyorum onu da istek olarak yazarsın. Serviste para iadesi kesilirse para ilk kullanıcıya gider o yüzden buna dikkat et. Servisten geldikten sonra da ısılarda ciddi fark yoksa u.v yaparsın ya da hiç bunlarla uğraşmak istemezsen u.v + e.kartının üstüne fan koyarak çözebilirsin. Bendekş 3080'i öyle kullanıyordum. Gaming X modeli fazla ısınıyordu üstüne fan koydum işe yaradı.

Püü iChill'e :D
Hocam para iadesi yapma olasılıkları vardır değişim gerekirse kart pek bulunmuyor anladığım kadarıyla

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Hacı
Termal macun değişimi yapabilirsiniz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,194
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam para iadesi yapma olasılıkları vardır değişim gerekirse kart pek bulunmuyor anladığım kadarıyla
Bu ürüne para iadesi yapacaklarını sanmıyorum %90 yapmazlar çünkü kart 9 aylık ise o zamanın fiyatına ödeme yapmak yerine kartı yeniden yapıp yollarlar :)

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Bu ürüne para iadesi yapacaklarını sanmıyorum %90 yapmazlar çünkü kart 9 aylık ise o zamanın fiyatına ödeme yapmak yerine kartı yeniden yapıp yollarlar :)
21000 civarına alınmış kart...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,194
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
21000 civarına alınmış kart...
Yani çoğu firma o ürüne iade kesmek istemez. En baba macunu sürüp en baba pad'i taksa daha az maliyetli olur firma açısından. Ayrıca iade kesilse daha iyi. Satıcı üçkağıtçı değilse 21k elde etmiş olacaksın.

Dostlar selam @RevDeisDou @Mehmet Yılmaz
Bu konuda bana destekte bulunma şansınız var mı fan hızı %80'lerde sıcaklıklarda 80 civarlarına çıkıyor ses fazlasıyla var hadi onu geçtim fan %80 olmasına rağmen sıcaklıkta çok yüksek
9 ay kullanılmış bir şekilde 2.elden aldım
Kasam Rush Savage önüne 2 tane gamepower fan
Egzoz fanına da 1 tane gamepower fan taktım yardım istediğim konuya gelirsek
Buna acaba düzgün bir Undervolt yaparsak sorunum çözülür mü
Garantisi duruyor garajonline'dan alınmış ama ikinci el aldığım için sormaya çekindim kendilerine yaparlar mı diye bakım bir de sistemi mi kullandığım için
Eğer mecbur göndermem gerekiyorsa bakıma gönderirim fakat göndermeden çözebileceğim bir durumsa göndermemeyi tercih ederim
Furmark testini hangi çözünürlük ve kaç msaa da yapiyosun?

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
8x msaa da normal 77

Hele kasa soğutması da iyi değilse zaten çok normal

Bulunduğu oda şu an serin mı nasıl sıcaklık

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
8x msaa da normal 77

Hele kasa soğutması da iyi değilse zaten çok normal

Bulunduğu oda şu an serin mı nasıl sıcaklık
Değil hocam evin en orta odasındayım 4 duvar kapalı cam yok

Değerler gördüğünüz gibi
Odamda pencere yok dışarıya bakan kasamın camları açık bu şekilde dostlar
1667427261695.png

@Furkan²
@HeVen
@MuratTheFounderOfGariban

Termal macun değişimi yapabilirsiniz.
Hocam kendi başıma açmak istemediğim için sizlere başvurayım dedim

Testere ağzı yok bi kere . Kırmızı grafikleri diyorum . Bence kartta bişe yok ama yazın için bişeler düşünmen gerekecek sanki. Kasa modelin ve fan düzenin nedir?

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
bendede ichill x3 3060 var 65 dereceyi geçmiyor soğutmasını başarılı buluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular