Küçük olan ek destek gibi düşün.Normalde çalışmıyor. Belli sıcaklıklarda çalışıyorO minicik 1 tane fan fandan sayılmaz ki. Neyi soğutuyor o minicik şey
Ekran kartının içindeki Heatsink kalınlığı ve uzunluğu fandan daha önemli. O heatsinkten kısıldıysa normal kötü olması yani.Evet, Ichill'de o kadar fan vs varken ısınıyor olmasını anlamıyorum.
Soğutma performansı kötü bir kart serisi aslında.
Ichill soğutma olarak 3070 Palitten kötü olması beni çok üzüyor.
4 fanın var be 3 tane koca 1 tane küçük, elin Palit'inden kötü mü olacaktın üzümlü kekim?
Evet, Ichill'de o kadar fan vs varken ısınıyor olmasını anlamıyorum.
Soğutma performansı kötü bir kart serisi aslında.
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok bence TEST diye bir şey var.Nasil yani nerden biliyorsunuz kötü olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden biliyorsunuz kötü olduğunu palit den kötü mü ?
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok bence TEST diye bir şey var.
Kötü değil fan hızlarina da bakmanı öneririm çünkü 70 derecedeyken fan %20-25 diye biliyorumIchill soğutma olarak 3070 Palitten kötü olması beni çok üzüyor.
4 fanın var be 3 tane koca 1 tane küçük, elin Palit'inden kötü mü olacaktın üzümlü kekim?
D.A foruma özel bi indiriminiz yokmu hocamArkadaşlar ben yamaxstore sahibi. Sorularınız var ise cevaplayabilirim
Hocam özel indirim yaptık bu hafta sonuna 6699TL olarak. Markalar dolar bazlı zam yapmaya başladılar ürünlere. Örnek: bir markanın 1 ay önce 825 dolar olan kartı 865 dolar oldu bu hafta itibariyle.D.A foruma özel bi indiriminiz yokmu hocam