Arkadaşlar İNNO3D 5070 in twin x3 yani 3 fanlı modelini alacağım.
yanında da ryzen 5 7600 kullanacağım.
Ekran kartım ya da İşlemcimin ısınma sorunu olur mu ?
Kasa vento güç kaynağıda vento 850W
7600 ü güzel bi soğutucuyla soğutman lazım çok ısınıyor oArkadaşlar İNNO3D 5070 in twin x3 yani 3 fanlı modelini alacağım.
yanında da ryzen 5 7600 kullanacağım.
Ekran kartım ya da İşlemcimin ısınma sorunu olur mu ?
Kasa vento güç kaynağıda vento 850W
abi kusura bakma bilgim yok çok.Soğutucuya karar veremiyorum işte.sorun o.kanka işlemcinin soğutucusunu yazmadan nasıl bilebiliriz işlemcinin ısınma sorunu olup olmayacağını ekran kartın ısınmaz daha doğrusu sıkıntı yaşicak kadar ısınmaz merak etme
Abi peki 7600 yerine 9600x alsam ve AIGO 240mm Sıvı soğutucu kullansam ısınır mı ?7600 ü güzel bi soğutucuyla soğutman lazım çok ısınıyor o
Abdullah Hacıgül'in incelemesinde ısınmıyor.Arkadaşlar İNNO3D 5070 in twin x3 yani 3 fanlı modelini alacağım.
Abi insanlar ısınıyor diyor korkuyorum 2-3 yılda anca birikti bu para boşa harcamak istemem.Abdullah Hacıgül'in incelemesinde ısınmıyor.
onun yerine 7500f al 1.5k ya da kule tipi sogutucu al kafan rahat olur. bana gore 240mm sivi sogutma yerine kaliteli hava sogutma daha mantikli ve hatta daha iyi performans verebiliyor.
- AMD Ryzen 5 9600X 3.9GHz - 5.4GHz 38MB 65W AM5 Tray İşlemci
- ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
- Inno3D RTX5070 x3 OC 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı
- Crucial Pro 32GB (2x16) 5600MHz CL46 DDR5 Masaüstü Bilgisayar RAM
- Crucial P310 1TB 7100-6000MB/s M.2 SSD CT1000P310SSD8 Kutusuz
- Vento VG4200S 850W 80+ Bronze 4x120mm Rainbow Fan Mid Tower Kasa
- AIGO AI DN240D 240mm Sıvı Soğutucu
- Sistem şu şekil olacak.Kasa ve soğutucuyu FSP yapma şansım da var.FSP sıvı soğutma daha mantıklı mıdır AİGO'ya göre sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi insanlar ısınıyor diyor korkuyorum 2-3 yılda anca birikti bu para boşa harcamak istemem.
Onu diyen kişiler sadece markanın INNO3D olmasına bakıp konuşuyor.Abi insanlar ısınıyor diyor korkuyorum 2-3 yılda anca birikti bu para boşa harcamak istemem.
Hocam game garaj gravix 5A sistemin adı.Ordaki inno3d 2 fanlıydı 3 fanlı seçeneği kullandım.onun yerine 7500f al 1.5k ya da kule tipi sogutucu al kafan rahat olur. bana gore 240mm sivi sogutma yerine kaliteli hava sogutma daha mantikli ve hatta daha iyi performans verebiliyor.
bide neden 3 fanli inno3d? fiyati ne kadar onun
Hocam bütçe 50k civarı monitörüm vardı zaten.Onu diyen kişiler sadece markanın INNO3D olmasına bakıp konuşuyor.
Al bak. Bu arada sıfır sistem topluyorsanız PNY almanız daha mantıklı. Bütçenizin ve monitör de önerelim mi önermeyelim mi yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
hazir sistem yerine tek tek toplayabilirsin. 5070 te pny ya da galax alabilirsin. islemciyi ryzen 5 7500f al kule tipi sogutucu olacakta thermalright spirit falan alabilirsin her turlu kurtarir gayette guzel soguturHocam game garaj gravix 5A sistemin adı.Ordaki inno3d 2 fanlıydı 3 fanlı seçeneği kullandım.
Zamanınızı ayırabilirseniz 2-3 tane sorum olacak.
İşlemciyi 7600e düşürürsem ekran kartımla darboğaz yaşar mıyım ?
Dediğiniz gibi kule tipi bir soğutucu alırsam işlemcim ve ekran kartımla ilgili ileride bir sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam bütçe 50k civarı monitörüm vardı zaten.
Ben ısınma sorunu yaşamak istemiyorum Ankara da kalıcak pc o güzel bir şey aslında.Ama yine de kötü yorumlar korkuttu.