SadeceYorumcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
arkadaş sen de koynuna mı alcan kartı takıcan kasanın içine.tipini napıcangüzel fiyat ama çok tipsiz kart
arkadaş sen de koynuna mı alcan kartı takıcan kasanın içine.tipini napıcangüzel fiyat ama çok tipsiz kart
Param nakkit degil2.elde 35 40kya bulunuyor 4080super
35k zor min 40 a satıyorlar sahibindendeki o tek ilanı soruyorsan o iş katışık2.elde 35 40kya bulunuyor 4080super
HD serisi yok edicilerini seviyorum![]()
NVIDIA GeForce GT 610 Specs
NVIDIA GF119S, 810 MHz, 48 Cores, 8 TMUs, 4 ROPs, 1024 MB DDR3, 898 MHz, 64 bitwww.techpowerup.com
tokat delisi ediyor radionları
Beklemek en iyiside en zorudaherkesin kafasındaki tek soru 16gb modelleri alırsam ve sonrasında 24gb modeller çıkarsa ve aynı para olursa ne olur
bakmadım ama muhtemelen termalleri de kötüdürarkadaş sen de koynuna mı alcan kartı takıcan kasanın içine.tipini napıcan
kızma kardeş.insan evlenmek istediği kızın tipine bakar.aşağıdaki videodaki gibi birini ister.bu normal olan.oysa oyun oynadığı kartın tipine değil icraaatine bakar.ben mesela palit kartımı kasaya taktım.bir süredir ne ben onun yüzüne bakıyorum ne de o benim.o işini yapıyor ben de işimi.ikimiz de mutluyuz hamd olsun.bakmadım ama muhtemelen termalleri de kötüdür
Bence almayın beyler bizzat 1 ay kullandım iade ettim. Genel olarak 75+ takılıyor hep 80'e yaklaştığı 79 olduğu da sık oluyor(açık kasa haliydi bu), üstüne çok çirkin, aynı fiyata incehesaptan gainward phantom aldım 60 üstünü görmüyor. Inno3d varken gerçekten bilgisayara verdiğim paraya üzülmüştüm, gainward'a geçince gerçekten dedim oh be işte bu.
Snrj linki atilmiyor o yuzden akakce linki biraktim
kaynak kullandım deneyimledim evet hep 80'e yakın çalıştı açık kasada bilekaynak? innonun sogutması genelde iyiydi 4000 serisinde
Bana mı kötü denk geldi anlamadım ama dediğim gibi açık kasada komple 78 derecelerde takıldı bende80 derece göremedim videoda oc hali bile 73 derece alınır mı? ki![]()
73 derecede normal değil bence 48-49k olmadığı sürece alınmaz bu değerlerleBence almayın beyler bizzat 1 ay kullandım iade ettim. Genel olarak 75+ takılıyor hep 80'e yaklaştığı 79 olduğu da sık oluyor(açık kasa haliydi bu), üstüne çok çirkin, aynı fiyata incehesaptan gainward phantom aldım 60 üstünü görmüyor. Inno3d varken gerçekten bilgisayara verdiğim paraya üzülmüştüm, gainward'a geçince gerçekten dedim oh be işte bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaynak kullandım deneyimledim evet hep 80'e yakın çalıştı açık kasada bile
Bana mı kötü denk geldi anlamadım ama dediğim gibi açık kasada komple 78 derecelerde takıldı bende
hangi firmaydı 1 ay sonra iade alan hocamBence almayın beyler bizzat 1 ay kullandım iade ettim. Genel olarak 75+ takılıyor hep 80'e yaklaştığı 79 olduğu da sık oluyor(açık kasa haliydi bu), üstüne çok çirkin, aynı fiyata incehesaptan gainward phantom aldım 60 üstünü görmüyor. Inno3d varken gerçekten bilgisayara verdiğim paraya üzülmüştüm, gainward'a geçince gerçekten dedim oh be işte bu.
kaynak kullandım deneyimledim evet hep 80'e yakın çalıştı açık kasada bile
Bana mı kötü denk geldi anlamadım ama dediğim gibi açık kasada komple 78 derecelerde takıldı bende
Satıcı HAWK gaming idi ama dağıtan amazondu. Zaten hawk bana yanlış ekran kartı yollamıştı karşılığında sadece aradaki fark diye 1.5k teklif etmişti, tam 30. günde incehesaptaki indirimi görünce yapıştım. Mesela hawk'tan geldiği haliyle pakette ezilmişlik ve yırtılmalar vardı dışında patlangaç yoktu ama incehesap kutunun dışını tank geçse hasar yemeyecek şekilde sarmıştı. Bence doğru kararı verdim forumdaki bazı kişilerin düşüncesinin aksinehangi firmaydı 1 ay sonra iade alan hocam
Aynı görüşteyim, dediğim gibi gainwardı 55'e alabildiysem elbet daha düşecek bunlar da73 derecede normal değil bence 48-49k olmadığı sürece alınmaz bu değerlerle