Inno3D GeForce RTX 5080 X3 53000TL

Tipi çok kötü.

herkesin kafasındaki tek soru 16gb modelleri alırsam ve sonrasında 24gb modeller çıkarsa ve aynı para olursa ne olur

bakmadım ama muhtemelen termalleri de kötüdür
kızma kardeş.insan evlenmek istediği kızın tipine bakar.aşağıdaki videodaki gibi birini ister.bu normal olan.oysa oyun oynadığı kartın tipine değil icraaatine bakar.ben mesela palit kartımı kasaya taktım.bir süredir ne ben onun yüzüne bakıyorum ne de o benim.o işini yapıyor ben de işimi.ikimiz de mutluyuz hamd olsun.

Bence almayın beyler bizzat 1 ay kullandım iade ettim. Genel olarak 75+ takılıyor hep 80'e yaklaştığı 79 olduğu da sık oluyor(açık kasa haliydi bu), üstüne çok çirkin, aynı fiyata incehesaptan gainward phantom aldım 60 üstünü görmüyor. Inno3d varken gerçekten bilgisayara verdiğim paraya üzülmüştüm, gainward'a geçince gerçekten dedim oh be işte bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaynak? innonun sogutması genelde iyiydi 4000 serisinde
kaynak kullandım deneyimledim evet hep 80'e yakın çalıştı açık kasada bile

80 derece göremedim videoda oc hali bile 73 derece alınır mı? ki🤔
Bana mı kötü denk geldi anlamadım ama dediğim gibi açık kasada komple 78 derecelerde takıldı bende

Bence almayın beyler bizzat 1 ay kullandım iade ettim. Genel olarak 75+ takılıyor hep 80'e yaklaştığı 79 olduğu da sık oluyor(açık kasa haliydi bu), üstüne çok çirkin, aynı fiyata incehesaptan gainward phantom aldım 60 üstünü görmüyor. Inno3d varken gerçekten bilgisayara verdiğim paraya üzülmüştüm, gainward'a geçince gerçekten dedim oh be işte bu.

Bana mı kötü denk geldi anlamadım ama dediğim gibi açık kasada komple 78 derecelerde takıldı bende
73 derecede normal değil bence 48-49k olmadığı sürece alınmaz bu değerlerle

hangi firmaydı 1 ay sonra iade alan hocam

hangi firmaydı 1 ay sonra iade alan hocam
Satıcı HAWK gaming idi ama dağıtan amazondu. Zaten hawk bana yanlış ekran kartı yollamıştı karşılığında sadece aradaki fark diye 1.5k teklif etmişti, tam 30. günde incehesaptaki indirimi görünce yapıştım. Mesela hawk'tan geldiği haliyle pakette ezilmişlik ve yırtılmalar vardı dışında patlangaç yoktu ama incehesap kutunun dışını tank geçse hasar yemeyecek şekilde sarmıştı. Bence doğru kararı verdim forumdaki bazı kişilerin düşüncesinin aksine

73 derecede normal değil bence 48-49k olmadığı sürece alınmaz bu değerlerle
Aynı görüşteyim, dediğim gibi gainwardı 55'e alabildiysem elbet daha düşecek bunlar da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri