❌İndirim Bitti! Inno3d Geforce Rtx5060ti 16gb X3 Oc 128bit Gddr7 Ekran Kartı 18.919 TL

aha bak bu alınabilir şu anda gördüğüm en azından indirimcik denilen şey. çökün.

Inno3d Geforce Rtx5060ti 16gb X3 Oc 128bit Gddr7 Ekran Kartı İPTAL OLMA DURUMU VAR MI ACABA ?Inno3d Geforce Rtx5060ti 16gb X3 Oc 128bit Gddr7 Ekran Kartı
1 Adet
18.919 TL
Mağazaya Sor
[td width="210px"][/td]

8gb daha pahalı.
bu satıcının ilanında bi yanlışlık var.
kart 8gb gelebilir. şok olmayın.
yine iyi fiyat 8gb da gelse

Ekran görüntüsü 2025-11-28 222823.webp

3 fanlıyı bu paraya veriyorlarsa kaçırmayın ama bana 8 GB yerine 16 GB yazmışlar gibi geldi.

Teşekkürler Mağazaya sordum cevap bekliyorum 8gb işimi görmeyecek ona göre iptali ben yapacağım sanırım

3 fanlıyı bu paraya veriyorlarsa kaçırmayın ama bana 8 GB yerine 16 GB yazmışlar gibi geldi.
satıcının 12-13 ürünü var, yani satıcı hakkında bilgi yok. ben riske girip almazdım.
bide n11 den alacan :D

Son düzenleme:
Alana geçmiş olsun biraz mağaza yorumlarına baktım hepsi boot dikkatli olun ucuza alalım derken

8gb daha pahalı.
bu satıcının ilanında bi yanlışlık var.
kart 8gb gelebilir. şok olmayın.
yine iyi fiyat 8gb da gelse

Alıntıyı görüntüle
satın alın 8gb gelirse iade edersiniz denemeye kesinlikle değer.
eğer bir sorun olursa zaten ücret iadeniz yatar n11 tarafından sorun yok biraz geç yatar ama yatar. o yüzden kredi kartıyla almaya çalışın.

ürün tükendi hayırlısı aldık bakalım.
Şimdi de iptal ettim 60 adet sıralı çok memnun kaldım yorumu nedir komik ve ürkütücü

Son düzenleme:
Geri