Inno3D firması Nvidia kart üreten bir firmadır palit,galaxy gibi fiyat performans oranı yüksektir 3 fanlı oluşu blok tasarımı fena durmuyor ısınma sorunu da olmayacaktır güle güle kullanınDün gamegaraj'dan Inno3D RTX4070Ti SUPER X3 OC 16GB 256Bit GDDR6 ekran kartlı sistem aldım henüz elime ulaşmadı bu markayı daha önce duymamıştım rakiplerine göre nasıl?
Hocam selamlar,Dün gamegaraj'dan Inno3D RTX4070Ti SUPER X3 OC 16GB 256Bit GDDR6 ekran kartlı sistem aldım henüz elime ulaşmadı bu markayı daha önce duymamıştım rakiplerine göre nasıl?
Haklısınız teşekkürlerHocam ben daha piyasada önde duran markalara yönelmeyi tercih ediyorum fakat daha önce de bu konu konuşuldu 16gb 4070 güzel bir kart o yüzden açıkçası hayırlı olsun diyeceğiz bu saatten sonra önemli olan keyifli oyunlar oynayıp iyi vakit geçirmek
Teşekkür ederimInno3D firması Nvidia kart üreten bir firmadır palit,galaxy gibi fiyat performans oranı yüksektir 3 fanlı oluşu blok tasarımı fena durmuyor ısınma sorunu da olmayacaktır güle güle kullanın