$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
RTX çok önemli değil ama DLSS önemli.
RTX önemli değil ise DLSS i napıcan ?
RTX çok önemli değil ama DLSS önemli.
Garantisi devam eden bir kaç tane buldum. Ama Amazon Almanya'dan alınmış.1080 Ti daha güçlü olduğundan iyi olabilir, fakat temiz olmaları çok önemli, böyle üst seviye modeller bakman güzel çünkü onlar daha iyidir.
Garantisi devam eden bir kaç tane buldum. Ama Amazon Almanya'dan alınmış.
Super Sampling değil mi DLSS? Yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum. Işın izleme çok önemli değil. Şu zamanlarda çıkan oyunlarda fazla fark göremedim RTX açınca. Tabi ilerde nasıl gelişir bilmiyoruz. 2060S buna yeter mi onu da bilmiyoruz.RTX önemli değil ise DLSS i napıcan ?
Super Sampling değil mi DLSS? Yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum. Işın izleme çok önemli değil. Şu zamanlarda çıkan oyunlarda fazla fark göremedim RTX açınca. Tabi ilerde nasıl gelişir bilmiyoruz. 2060S buna yeter mi onu da bilmiyoruz.
Onu bilemeyizNe kadar fark olur acaba? İşlemci yeter mi ayrıca? 3600 ile kullanıcam alırsam.
O yüzden şimdiden elinde nakit olsun3060Ti çıksın bakalım. 3070 4800 TL diye duyurdular. Şimdi 3060Ti 4000 TL falan olursa kim 3000 TL'ye 2060S alacak ki?
Dostum kesinlikle değiştir 1080ti 2070s gücünde eski diyenlere bakma o kart hala taş gibiElimde kullanmadığım Inno3D Twin x2 OC 2060S ekran kartım var. Bunu 1080 Ti ile değiştirmek istiyorum. Ya satıp 1080 Ti alacağım ya da takas edeceğim. Gigabyte Aorus, ROG Strix gibi modeller var. Fiyatları 3000 TL civarı. GTX 1080 Ti'ın bir sürü modeli mevcut. HOF, ROG Strix, Gaming X Trio, Aorus vs. sizce elimde ki kart yerine almam mantıklı mı? Fiyatları aynı zaten 2060S ile. Satıp 1080 Ti alsam elimde ki karttan daha fazla performans alır mıyım? Eksiğim ne olur? DLSS ve RTX haricinde.
DLSS'den vazgeçmek istemiyorum.Dostum kesinlikle değiştir 1080ti 2070s gücünde eski diyenlere bakma o kart hala taş gibi
Zaten kullanmıyorum kartı. Satayım o zaman. Ama adamlar sıfır ROG Strix satıyor. 3400 TL'ye. Inno3D Twin x2'yi kim ne yapsın 3000 TL'ye???????????O yüzden şimdiden elinde nakit olsun