INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB 192Bit GDDR7 (ÖN SİPARİŞ) - Game Garaj
INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB 192Bit GDDR7 ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da
www.gamegaraj.com
Hocam forumda aynı fiyata asus prime 3 fanlı modeli var isterseniz ona da bir bakın o forumu bi okuyun amaINNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB 192Bit GDDR7 (ÖN SİPARİŞ) - Game Garaj
INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB 192Bit GDDR7 ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'dawww.gamegaraj.com
inno olan daha erken kargoya veriliyor amaHocam forumda aynı fiyata asus prime 3 fanlı modeli var isterseniz ona da bir bakın o forumu bi okuyun ama
Hocam daha erken veriliyor diye arada fark fiyatı yokken 2 fanlı almak biraz mantıksız ama dediğim gibi o konuyu okuyun ben okuyamadım vaktim olmadığı içininno olan daha erken kargoya veriliyor ama
asus için ay sonunu beklemem gerekecek ama ondan mantıklı gelmiyor 3 fanlı inno var n11 de 31860 tl onumu alsaminno3d yerine aynı fiyata asus prime var onu alın hocam alacaksanız illa
inno3dye bulaşmayın bence yani asus varken siz bilirsiniz yine deasus için ay sonunu beklemem gerekecek ama ondan mantıklı gelmiyor 3 fanlı inno var n11 de 31860 tl onumu alsam
n11 deki palit miş 3 fanlı alınır mı?inno3dye bulaşmayın bence yani asus varken siz bilirsiniz yine de
inno3d 4070 super kullanıyorum gayet serin ve güzel çalışan bir kart. 1 sene olacak memnunum. Sıkıntısı yok. Bazı kişiler markalara çok takılıyor, sözüm size değil, genel.inno3dye bulaşmayın bence yani asus varken siz bilirsiniz yine de
hocam inno3d güzel marka aslında ichill serisi falanda ama 5000 serisinde kötü olmuş bu sefer yainno3d 4070 super kullanıyorum gayet serin ve güzel çalışan bir kart. 1 sene olacak memnunum. Sıkıntısı yok. Bazı kişiler markalara çok takılıyor, sözüm size değil, genel.
hocam aynı fiyatlara asus varken başka marka önermek saçma olur bence çünkü satarken de kolaylık sağlar sizin sıkıntı ettiğiniz zaman galiba doğru mu anladımn11 deki palit miş 3 fanlı alınır mı?
hocam inno3d güzel marka aslında ichill serisi falanda ama 5000 serisinde kötü olmuş bu sefer ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aynı fiyatlara asus varken başka marka önermek saçma olur bence çünkü satarken de kolaylık sağlar sizin sıkıntı ettiğiniz zaman galiba doğru mu anladım
güzel ama üstte dediğim gibi hocambu nasıl![]()
Palit GeForce RTX5070 GAMINGPRO NE75070019K9-GB2050A 12 GB 192 Bit GDDR7 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Palit GeForce RTX5070 GAMINGPRO NE75070019K9-GB2050A 12 GB 192 Bit GDDR7 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com