Inno3d vs Palit ? 4060ti 16gb

İkisi de değil ikisi de çok kötü

Inno3D videoda yok ancak Palit ile aynı değerler aşağı yukarı.

Muadillerine karşı ortalama 5 ila 10 derece daha fazla ısınıyorlar. Üstelik ısınınca da soğumuyorlar. Soğutamıyor kendilerini içlerinde bulundurdukları teknoloji.

palıt ın jetstream ı fena degıl alınabılır

bu 8 onlar 16gb

16a 8gbli model almam 8gbli model galax 13.500 şuan

asus al agaa

6750 XT den neden 4060 tiye geçmek istiyorsun?
ısınma sorunu hotspot 100 dereceyi geçebiliyor sıcaklık 85 derece falan. Fan ayarını %100 yapınca hotspot 80, sıcaklık 70e falan düşüyor ama uçak kalkacak gibi oluyor. Ayrıca driver sorunları yaşıyorum

Hocam konudan bağımsız, ekran kartında ben şahsen Asus ve MSI'dan şaşmam soğutma konusunda iki markada çok iyi zaten. Onlar olmasa bile en azından Gigabayte veya Galax'ta alınabilir diyorlar (kendim 4060 Asus kullanıyorum)

İkisi de değil ikisi de çok kötü

Inno3D videoda yok ancak Palit ile aynı değerler aşağı yukarı.

Muadillerine karşı ortalama 5 ila 10 derece daha fazla ısınıyorlar. Üstelik ısınınca da soğumuyorlar. Soğutamıyor kendilerini içlerinde bulundurdukları teknoloji.
Yani markalar arasında çok büyük bir ısı değeri yok zaten ki şuanda markalar soğutmayan bir tasarım ile kartlarını öne sürmez burada önemli olan yine malzeme kalitesi servis kalitesi ve garanti süresi

Palit dual kötü. Jetstream ve inno3D idare eder. İkisi arasından Jetstream 3 fanlı daha iyi.

Geri