İnşaat Mühendisiyim autocad sap2000 sta4cad idecad gibi programlar için nu laptop alınır mı
İnşaat Mühendisiyim autocad sap2000 sta4cad idecad gibi programlar için nu laptop alınır mı
benim attığım işlemci 7000 serisi daha yeni yani bide hafif bir pc istiyorum oyunla alakam yok yinede kötümüdür ryzen 5 7530u işlemci ve dahili gpu
Bu daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da bu
Sizin attığınız 6c/12t benim attığım işlemciler 8c/16t bu sayılar ne kadar fazla olursa o kadar daha rahat çalışırsınız ayrıca autocad gibi programlar için min 16gb rame ihtiyacınız varbenim attığım işlemci 7000 serisi daha yeni yani bide hafif bir pc istiyorum oyunla alakam yok yinede kötümüdür ryzen 5 7530u işlemci ve dahili gpu
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim attığım işlemci 7000 serisi daha yeni yani bide hafif bir pc istiyorum oyunla alakam yok yinede kötümüdür ryzen 5 7530u işlemci ve dahili gpu
anladım sağolun cevap için hocamSizin attığınız 6c/12t benim attığım işlemciler 8c/16t bu sayılar ne kadar fazla olursa o kadar daha rahat çalışırsınız ayrıca autocad gibi programlar için min 16gb rame ihtiyacınız var