Neler Yeni

İnsanın yapması gerektiğini bildiği hiç bir şeyi yapmak istemesi

v3ys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
veysel arslan
Üniversite öğrencisiyim ve örneğin(gerçek) yarın vizem var ve derslere ne çalışıyorum ne de sınava çalışıyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hiç istemiyorum ve o masanın başına ders için oturamıyorum. Yarın vizem var ama valorant atıyorum.
Kiloluyum , kilolarımdan dolayı mutlu değilim ama zayıflamak için hiç bir çaba sarfetmiyorum.
Zeki bir insanım ama kendimi geliştirmek için hiç bir şeye kalkışamıyorum.
Sanırım bunalımdayım ama nasıl bir kısır döngüde olduğumu çözemiyorum.
Sürekli bir sıkılmışlık içersindeyim.
Varsa yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Üniversite öğrencisiyim ve örneğin(gerçek) yarın vizem var ve derslere ne çalışıyorum ne de sınava çalışıyorum. Çalışmam gerektiğini biliyorum ama hiç istemiyorum ve o masanın başına ders için oturamıyorum. Yarın vizem var ama valorant atıyorum.
Kiloluyum , kilolarımdan dolayı mutlu değilim ama zayıflamak için hiç bir çaba sarfetmiyorum.
Bunalım geçer de kafana şunu oturt Mecbursun. Çalışmadan hiçbirşey olmadı olmayacak. Oturarak kilo verme olaylarını falan da unut. Kafana mecburiyet gibi kodlaman lazım. Mesela sınavın var mecbur çalışman lazım.Kilon var kendini mutlu hissetmen için mecbur vermen lazım ki mutlu hissedebilesin.Yapmazsan daha çok mutsuz olacaksın.Bir de üşengeçliğin bir sebebi de C vitamini eksikliği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunalım geçer de kafana şunu oturt Mecbursun. Çalışmadan hiçbirşey olmadı olmayacak. Oturarak kilo verme olaylarını falan da unut. Kafana mecburiyet gibi kodlaman lazım. Mesela sınavın var mecbur çalışman lazım.Kilon var kendini mutlu hissetmen için mecbur vermen lazım ki mutlu hissedebilesin.Yapmazsan daha çok mutsuz olacaksın.Bir de üşengeçliğin bir sebebi de C vitamini eksikliği.
Eğer vitamininde bir eksiklik varsa üşengeçliğin bir sebebi de bu olabilir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer vitamininde bir eksiklik varsa üşengeçliğin bir sebebi de bu olabilir.
Bu denli bir üşengeçliğin sebebi tek başına vitamin olmaz, psikolojik kısmı da var.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,997
İsim
Mert Metshi
Yemin ederim aynı ben

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yarına bırakabileceğin bir işi bu günden yapma. Felsefe bu.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Bu denli bir üşengeçliğin sebebi tek başına vitamin olmaz, psikolojik kısmı da var.
Hocam ben sadece 1 sebebini söyledim psikolojik olarak da etkisi çok fazla.Dediğiniz doğru

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Hocam her şeyden üşeniyorsunuz aynı ben gibi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
Ne güzel söylemişler
JUST DO İT​

Top Bottom