Neler Yeni

İnsanlar Ellie (Bella Ramsey) hakkında neden bu kadar acımasız.

isteseler belladan daha iyi oyuncu bulurlar üstüne tip olarakta karaktere uygun olur apaçık burada insan kaytarma var dünyada kaç milyar insan var 1 tane ellaya benzeyen ve rolü iyi oynayan kadın bulamadılarmı :D?
var aslında bazen instada vs görüyorum cosplay olmasına rağmen sanki oyundan kendini gerçek dünyaya atmış gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EHEHEHEEHEHE OYUNCULUĞU İYİ KANKA 🤓 EHEEHEHEHE
bunu diyenlere göre istanbullu hindistan görünümlü abimiz de iyi oyunculuk yapsa onun da alınması lazım

var aslında bazen instada vs görüyorum cosplay olmasına rağmen sanki oyundan kendini gerçek dünyaya atmış gibi duruyor
isteseler 2 adım ötelerinde ama istemiyorlar beyaz sarışın karakterin yerine siyahi lavuk sıkıştırırlar, projedeki adamın psikolojik sorunları olan tipi yakından uzaktan benzemeyen kızını koyarlar tamamen bir fiyasko film uyarlama olsun olmasın şu filmlere abuk subuk cismi şekli belli olmayan lavukları koymaları öyle böyle can sıkmıyor

ben filmini çok bekledim pc kaldırmıyor diye , içine etmişler olayın ben ne güzel keyifli keyifli izleyecektim anamın 20 senelik koltuğunda

isteseler 2 adım ötelerinde ama istemiyorlar beyaz sarışın karakterin yerine siyahi lavuk sıkıştırırlar, projedeki adamın psikolojik sorunları olan tipi yakından uzaktan benzemeyen kızını koyarlar tamamen bir fiyasko film uyarlama olsun olmasın şu filmlere abuk subuk cismi şekli belli olmayan lavukları koymaları öyle böyle can sıkmıyor
Tanrı günah yazmasın ama kızın alnı yamuk duruyo a.

bunu diyenlere göre istanbullu hindistan görünümlü abimiz de iyi oyunculuk yapsa onun da alınması lazım

bu adamda çok iyi rol yapıyor bence ellieyi oynamalı

şaka

Screenshot_20.webp

Konuyu anlamadan gelip buraya paragraf yazmak mı?

Kimse kıza kızgın değil, kızı seçenlere kızgın. Ulan cosplay yapan kadınlara gitseler dizideki kızın aynısını bulacaklar ama kel alaka birisini bulup koymuşlar diziye. GoT lobisi var.

Geri