LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
Arkadaşlar, günümüzde neredeyse hiç biri kendi kişisel bilgisayarına format atamıyor. Neden sizce?
Bilgisizlik, veri kaybı korkusu, sistem çökmesi korkusu, format sonrası oyun ve uygulamaların kurulum süresinin uzunluğu vs vbArkadaşlar, günümüzde neredeyse hiç biri kendi kişisel bilgisayarına format atamıyor. Neden sizce?
internet hızı der geçerim.Arkadaşlar, günümüzde neredeyse hiç biri kendi kişisel bilgisayarına format atamıyor. Neden sizce?
D diskine yedeklenebilir çoğu şey ki benim öyle setuplu dönemden kalmayım beninternet hızı der geçerim.![]()
3/6/12 zaten bunun döngüsü doğru olanda bu6 ayda en fazla 1 yılda format atarım. Her şey gitsin tamamen silinsin her şey temizlensin ohh ne güzel bir şey. 4 tane SSD var pcde 1 tanesine gerekli verilerimi atıyorum geri kalanı yok ediyorum terapi gibi.
ben tam tersi her şey komple silinsin kafasındayımD diskine yedeklenebilir çoğu şey ki benim öyle setuplu dönemden kalmayım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3/6/12 zaten bunun döngüsü doğru olanda bu![]()
aşagı azıcık kaydırdımArkadaşlar, günümüzde neredeyse hiç biri kendi kişisel bilgisayarına format atamıyor. Neden sizce?
ben tam tersi her şey komple silinsin kafasındayımbu arada ssd'nin ömrünüde sanırım yiyiyoruz format ile diye biliyorum
FLPWELAĞFLWEPĞFŞWEAŞĞDŞĞAŞDĞWLPĞAFLĞAWLĞAWPĞFWALFGOKEWAOJGWAJOGWEADASĞXŞALÇPĞFÖWEGKLĞÖĞÖKGRAĞGWEĞaşagı azıcık kaydırdım![]()
burdaki veriler gerçek veri değil biliyorsundurAlıntıyı görüntüle
4 yıldır aktif kullandığım ssdler ayda bazen haftada bir format atan manyağın birisiyim genellikle canım sıkılınca pcyi sıfırlarım ama D diskim her zaman oyunların programların driverların setuplarıyla bezelidir tek tek indirip kurmayla uğraşamam hepsi crackliformat atınca her şey siliniyor işte OS siliniyor daha neyi silecen bios mu silecen
![]()
Biliyorum tabi ki ama sus öyle olduğuna inanmak istiyorumburdaki veriler gerçek veri değil biliyorsundurbende kafam esince format atan birisiyim internet fiber 750'mbps olunca çok rahat oldu her şey
![]()
Biliyorum tabi ki ama sus öyle olduğuna inanmak istiyorumsistem patlayana kadar sata ssdden devam sonrasında bi m2 alacağım kampanya falan bekliyorum 2 TB dramli bir şey bulsam çökücem geçenlerde samsung 4 tb vardı para yoktu mediamarktın yanlış fiyatlandırması yakalasam iyiydi
internetim 200 mbps o yüzden son yazdığın beni çok üzdü
![]()
Alıntıyı görüntüle
4 yıldır aktif kullandığım ssdler ayda bazen haftada bir format atan manyağın birisiyim genellikle canım sıkılınca pcyi sıfırlarım ama D diskim her zaman oyunların programların driverların setuplarıyla bezelidir tek tek indirip kurmayla uğraşamam hepsi crackliformat atınca her şey siliniyor işte OS siliniyor daha neyi silecen bios mu silecen
![]()