Neler Yeni

İnsanlar Neden Philips Hue Alıyor?

fixedzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sinan
İndirimlerde paylaşılınca dikkatimi çekti. Nedir bu hue? Yani merak ettiğim insanlar bunu neden alıyor, ampüle niye 2k para veriyorlar aydınlatır mısınız?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İndirimlerde paylaşılınca dikkatimi çekti. Nedir bu hue? Yani merak ettiğim insanlar bunu neden alıyor, ampüle niye 2k para veriyorlar aydınlatır mısınız?
Kapitalizmin oyunları

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
bilmiyorlar çünkü.

BabaVoss7

80+ Silver
Şahsen bende öyle diyodumda. Uğraşmadan akıllı eve dönüştürme diyebiliriz. 2800e aldım misal başlangıç kitini. Bende bi tane mi light var oda iyi ama lambadan açıp kapatıyon uygulaması pek kullanışlı değil.
Philipste bunun beyniyle geliyo programlama olsun sesli komut olsun bunlarla kombinlenebilir oluyo. Lemuru izliyosan iyi kötü anlarsın zaten.
Gereklimi hayır. Ama böyle şeyler seviyorsanda rakibi pek yok. Telefondan menüden tek tuşla açığ kapıcam misal. Işık aç deyincede açılacak sanırım ben öyle anladım yani. Denerim bepenmezsem iade. İçimde kalmaz en azından

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Asım
Aslında güzel bir şey yanlış bilmiyorsam televizyon arkası kullanımlarda televizyondaki renklere göre arkada renkler değişiyor. Kullanımı falan kolay. Ben de RGB led şerit alayım dedim önerilenler arasında HUE de vardı çok tuzlu geldi açıkçası :)

Top Bottom