İnsanlar neden Xbox alıyor?

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Not: Bu konuyu açma amacım xbox satın alan kesimle veya herhangi bir kesimle dalga geçmek değil merak ettiğim bir durumun sebebini öğrenmektir.ü

Ben bilgisayarı olmayan birinin ilk cihaz olarak konsol almasını bilgisayarlarının kullanım alanının daha geniş olması, bilgisayarların zaman zaman fiyat olarak daha avantajlı olması gibi sebeplerden dolayı mantıklı bulmuyorum. Bilgisayarı olan birinin de konsol olarak xbox almasını mantıklı bulmuyorum. Çünkü xbox ın yapıp ta bilgisayarın yapamayacağı bir şey yok gibi. Xbox oyunları pcde de, var game pass pcde de var. Playstation tarafındaki oyunlar da bir süre sonra pcye geliyor ama en azından ilk çıktığında playstationa özel oluyor. Bu durumları göz önünde bulundurduğumda insanların xbox almasını mantıklı bulmuyorum.(adam xbox hayranı falandır orası ayrı)
Acaba benim bilmediğim ya da eksik bildiğim bir şey mi var?

zamanında ps stokları yokken series s-x stokları doluydu, fiyatıda bi tık daha uygundu, ucuz gamepassta milletin bahanesi oldu, şimdi ps parasına satılıyor hatta x olan neredeyse ps5 ten pahalı, çok yeni alıcak birisi için hiçbir mantıgı yok, playstation bu nesil çok iyi degildi ama genede AAA oyun çıkarttı, gamepass desen indie oyun dolu, zaten kullananların çoğunda cihaz maliyeti düşüktür

zamanında ps stokları yokken series s-x stokları doluydu, fiyatıda bi tık daha uygundu, ucuz gamepassta milletin bahanesi oldu, şimdi ps parasına satılıyor hatta x olan neredeyse ps5 ten pahalı, çok yeni alıcak birisi için hiçbir mantıgı yok, playstation bu nesil çok iyi degildi ama genede AAA oyun çıkarttı, gamepass desen indie oyun dolu, zaten kullananların çoğunda cihaz maliyeti düşüktür
Oyun fiyatları ve o bütçeye toplanicak bilgisayardan daha uzun yılar gitmesi

Teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun fiyatları ve o bütçeye toplanicak bilgisayardan daha uzun yılar gitmesi
Hocam aslında bilgisayarda oyuna erişmenin çok daha fazla yolu var paylaşımlı hesaplar gibi

Ps oyunları suan pcdede oluyor.
Gamepass suan genel olarak konsol ve pcde cok iş görüyor

Sony hala optimizasyonda iyi ama exclusive oyunlar pcyede geliyor. İnsanlar rahat rahat sadece kumanda takarak oynayabiliyor aynı deneyimi daha yüksek daha iyi grafiklerle

Eskiden xbox cok zararına satardı fakat suan en ucuz s bile geçen yılın 2 2.5 katı falan

Ps oyunları suan pcdede oluyor.
Gamepass suan genel olarak konsol ve pcde cok iş görüyor

Sony hala optimizasyonda iyi ama exclusive oyunlar pcyede geliyor. İnsanlar rahat rahat sadece kumanda takarak oynayabiliyor aynı deneyimi daha yüksek daha iyi grafiklerle

Eskiden xbox cok zararına satardı fakat suan en ucuz s bile geçen yılın 2 2.5 katı falan
Eskiden mantıklıydı ama şimdi pek mantıklı değil mi diyorsunuz doğru mu anladım?

Teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında bilgisayarda oyuna erişmenin çok daha fazla yolu var paylaşımlı hesaplar gibi
Orası öyle ama PS4
veya xbox aynı yılda çıkan aynı fiyattaki bilgisayari ele alırsak PS4 şuan daha performanslı ben öyle düşünüyorum
PlayStation PSN kardesligi var

Orası öyle ama PS4
veya xbox aynı yılda çıkan aynı fiyattaki bilgisayari ele alırsak PS4 şuan daha performanslı ben öyle düşünüyorum
PlayStation PSN kardesligi var
Evet doğru özellikle pc de exclusiveleri oynamamış kişiler için ps 4 baya iş yapar

Geri