Saintes Maries
80+ Bronze
insanlar su içmeyi ve yemek yemeyi bilmiyorken nasıl hayatta kalıyorlardı, kalıyorlar mıydı?
Adem ve Havvadan Önce de İnsanlar Vardı, Aynı Anda İkisine de İnanırBurada inancın devreye girer. Müslümanlığa göre Cebrail tarım yapmayı, pişirmeyi vs. Adem ile Havva'ya öğretmiştir. Evrime göre ise maymunlar nasıl yiyorsa bizde o şekilde yiyorduk ve evrim geçirdikçe yemek yeme alışkanlığımız devam etti.
Çok düşünmek yerine faydasız düşünmek desen dediğin doğru olacak.Aga diyorum ben işte. Çok düşünmeden kastım bu. Çok düşününce böyle saçmalıyorsunuz.
ilk insanlar ile şu anki insanlık bir değil. şu anki bebekler ataları su içtiği için su içme özelliği kazandı. ilk insanlarda bu durum söz konusu değildi.Su içme bir içgüdüdür, yeni doğmuş bir bebek de su içebilir. Yani su içmeyi bilmeyen bir insan yoktu diyebiliriz.
bunu yazarken çok mu düşündün?Aga diyorum ben işte. Çok düşünmeden kastım bu. Çok düşününce böyle saçmalıyorsunuz.
Yoo çok düşünmek diyorum. Çok düşünen sapar saçmalar. Çok düşünmek ve faydasız düşünmek kavramları birbirine bağlı.Çok düşünmek yerine faydasız düşünmek desen dediğin doğru olacak.
Adem havvadan önce de nasıl insan vardı la?Adem ve Havvadan Önce de İnsanlar Vardı, Aynı Anda İkisine de İnanır
Here we go again...Adem havvadan önce de nasıl insan vardı la?
Ilk insan hz Adem ve Havva anamız değil miydi
Adem İlk Bilinçli ve İradeli İnsan İlk PeygamberAdem havvadan önce de nasıl insan vardı la?
İlk insan da ondan önceki canlılar su içtiği için su içmeyi biliyordu. Ayrıca her canlı zaten vücuduna su alıyor; hayvanlar, bitkiler, mikroorganizmalar... Vücut yapısı değişince suyu vücuda alma şekli de değişiyor haliyle.ilk insanlar ile şu anki insanlık bir değil. şu anki bebekler ataları su içtiği için su içme özelliği kazandı. ilk insanlarda bu durum söz konusu değildi.