radasamara
80+ Gold
Dahası
Evet normal aşı fakat çine pek güvenemiyorum.Normal aşı bildiğim.
Evet normal aşı fakat çine pek güvenemiyorum.Normal aşı bildiğim.
Geçmiş olsun. Sen bunları yaşarken bazıları hala covid olmadığımı düşünüyor.sadece benim tanıdığım sinovac aşılı 7-8 tane covid pozitif çıkan tanıdığım var. bir tanesi akrabam ve durumu ağır. bir tanesi arkadaşım ve durumu ağır. diğerleri hafif de atlatsa en az 1-2 belirti ile geçiriyorlar.
Tam tersine diğer aşılara oranla çok az koruyor. DSÖ verilerine bakabilirsiniz.Çin aşısı ölü aşı olduğu için en etkili aşı diye biliyorum.
Paragrafın en sonunda bir not düşmüştüm.Boşuna konu açmayın kardeşim.
Güvenmiyoruz, bu karşıtlığımızı ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız.
Bi' aşı mutasyon geçiren virüsü nasıl engelleyecek, eğer her mutasyona aşı olursak yan etki olabilir.Boşuna konu açmayın kardeşim.
b-bruhAşı bir IQ testidir aşı olanlar bu testi kaybeder
Olmadığında da ölüyoruz.Bi' aşı mutasyon geçiren virüsü nasıl engelleyecek, eğer her mutasyona aşı olursak yan etki olabilir.
geçen gün bakkala girdim, adamda yarım yamalak bir maske. sırf ceza yememek için takmış belli. bende çift kat maske var tabi. adam ne bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum, bunlar çinin amerikanın uydurması 1 tane tanıdığında bu hastalık var mı dedi. bunu dediği yer çanakkale. yani düşük nüfusa rağmen türkiyede en çok vaka görünen şehir. insanlar kendi başına gelmeden anlamayacak.Geçmiş olsun. Sen bunları yaşarken bazıları hala covid olmadığımı düşünüyor.
Kendi izole et.Olmadığında da ölüyoruz.
ağaa belli olmazBoşuna konu açmayın kardeşim.
Çin aşısı ölü aşı olduğu için en etkili aşı diye biliyorum.
sadece benim tanıdığım sinovac aşılı 7-8 tane covid pozitif çıkan tanıdığım var. bir tanesi akrabam ve durumu ağır. bir tanesi arkadaşım ve durumu ağır. diğerleri hafif de atlatsa en az 1-2 belirti ile geçiriyorlar.