Neler Yeni

İnsanların İnatla Tarihin En iyisinin Ronaldo oldugunu soylemesi

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
Messi her seyiyle ronaldoyu ezerken ustune dunya kupasi kazanmasına ragmen insanlar neden ronaldonun daha iyi oldugunu savunup olaya objektif bakmıyor sizce.
bizim milletimizde mi var sorun?
dünyanin genelinde messi daha cok sevilirken bizimkiler 7 tane cami yaptigı icin filistine bagıs yaptıgı icin ronaldo oviyor.
neymiş israile rovaşata atmıs

Rulep

80+ Gold
FkR9uj3XkAI3SSH

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Messi her seyiyle ronaldoyu ezerken ustune dunya kupasi kazanmasına ragmen insanlar neden ronaldonun daha iyi oldugunu savunup olaya objektif bakmıyor sizce.
dünyanin genelinde messi daha cok sevilirken bizimkiler 7 tane cami yaptigı icin filistine bagıs yaptıgı icin ronaldo oviyor.
- 7 tane cami yaptigı icin filistine bagıs yaptıgı icin ronaldo oviyor.
neymiş israile rovaşata atmıs- şu cümleyle alakasız ronaldoyu seviyorum daha sempatik geliyor bana

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Furkan Enes Kaplan
messi de israile rovaşata atsaymıs ne yapalım yani :D :D

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Kanka bizim ülkede bunlara laf anlatamazsın. Daha çok sevmelerine lafım yok ama nasıl hala daha iyi diyebiliyorlar anlayamıyorum. Birde kabullenememe sorunu var, tıpkı depreme zinadan dolayı oluyor diyenlerin kafası...

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
''7 tane cami yaptigı icin filistine bagıs yaptıgı icin ronaldo oviyor.
neymiş israile rovaşata atmıs''

sadece şu cümlenden yaşının max 16 olduğunu anladım kardeşim soruna gelecek olursak da. kişiye göre tarihin en iyisi değişir ben 22 yaşındayım ve benim jenerasyonumdan insanlar sokaklarda top oynadığı zaman şut çekerken gol atarken çalım atarken avaz avaz cristiano diye bağırıyordu. frikik kullanacağı zaman topun gerisine doğru adımlayıp bacakları açıp derin bi nefes alıyodu. ronaldo gibi favorilerini sivri kestiriyordu ronaldo gibi ense uzatıyordu ronaldo gibi saçlarına jole sürüyordu. kısacası çocukluk kahramanımız. her şeyiyle birlikte messi daha iyi bi futbolcu diyebilirsin ama kesinlikle ronaldo daha ikonik bir isim ve daha idol alınası bir isim. aradaki fark burda. messinin dünya kupası kazanması da benim ve benim gibi kişiler için çok bir şey ifade etmiyor messiyi tebrik ederiz ama çocukluk kahramanını idolünü satan etek giysin

Son düzenleme:

Ilar

80+ Bronze
tarihin en iyisi ronaldo

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
''7 tane cami yaptigı icin filistine bagıs yaptıgı icin ronaldo oviyor.
neymiş israile rovaşata atmıs''

sadece şu cümlenden yaşının max 16 olduğunu anladım kardeşim soruna gelecek olursak da. kişiye göre tarihin en iyisi değişir ben 22 yaşındayım ve benim jenerasyonumdan insanlar sokaklarda top oynadığı zaman şut çekerken gol atarken çalım atarken avaz avaz cristiano diye bağırıyordu. frikik kullanacağı zaman topun gerisine doğru adımlayıp bacakları açıp derin bi nefes alıyodu. ronaldo gibi favorilerini sivri kestiriyordu ronaldo gibi ense uzatıyordu ronaldo gibi saçlarına jole sürüyordu. kısacası çocukluk kahramanımız. her şeyiyle birlikte messi daha iyi bi futbolcu diyebilirsin ama kesinlikle ronaldo daha ikonik bir isim ve daha idol alınası bir isim. aradaki fark burda. messinin dünya kupası kazanması da benim ve benim gibi kişiler için çok bir şey ifade etmiyor messiyi tebrik ederiz ama çocukluk kahramanını idolünü satan etek giysin
bak kardeşim ronaldo her seyiyle idol bir adam.
orada bir miktar ironi yaptım.
ronaldoyu messiden daha fazla sevebilirsin.
benim anlatmaya çalıştığım milletimiz neden herhangi bir konuda sempatisini objektivitenin onününe koyuyor.
bu ronaldo daha iyi diyenlerin yaptığı 1+1=3 demek gibi bir şey.
sadece messinin daha iyi olduğu boylesine belliyken neden ronaldo daha iyi demeye devam ediyor.
bunun bencesi yok ki.
ben ronaldoyu daha cok seviyorum onun ben de yarattıği etki daha buyük diyebilirsin ona itirazım yok ki zaten

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
şu messiyi her yerde profil fotoğrafı yapıp abisi babası gibi çok sevenleri anlamıyorum alt tarafı dünyanın en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,441
Üyeler
167,313
Son üye
swdnz0
Top Bottom