Peki bu olaya şu pencereden baktınızmı . İnsta amerikan menşei tiktok asya menşei. Amerika tiktok ile alakalı sancılı kapatmak yada satın almak istiyor peki neden ? koskoca amerika sizce milletinimi düşünüyor , yoksa tiktokta çok para var satın alıp paramı kazanmak istiyor, tabikide ikiside değil . İnsta dünyada en çok kullanılan uygulama ike amerika kitlelere istediği mesajı istedi gibi yağlayıp ballayıp yutturuyordu ne zamanki tiktok dünya üzerinde kullanımı çoğalınca amerikanın yağlayıp balladığı ve gerçek sanılan göz boyamalar sahte yalan yanlış haberler her şey ile alakalı akla gelmeyecek gerçekler kocaman fiyaskolara dönüşüyor, amerikanın karın sacısı bundandır amerika varolmayan milletinin derdinde değildir özünde öyle bir millet yoktur . Amerikanın derdi kitlelere tek yön veren merkez olma hedefine sekte vuran tiktok tır. Önce bunu zihnimizde bir yere koyalım ve şimdi devletin tiktok ile alakalı verdiği kararı tekrar ve tekrar gözden geçirelim , benim şahsi kanaatim keşke yasaklanmasa pek kullanmadığım uygulamadır hatta tiktok kullanım sürem 2 gündür , kendim istediğim bilgiyi araştırdığımda doğru kaynaklara ulaşıp öğreniyorum . Ama neden kapandı diye de yas tutmuyorum umrumda da değil .