Neler Yeni

Instagram bağımlılığından nasıl kurtulabilirim ?

Arteus.rd

80+
Çok zamanımı alıyor ve çok boş gelmeye başladı artık sürekli tuzu kuru olup motivasyon veren tipler Giga Chad pp li ergenlerin alfalık dersi öğretmeye çalışması bazı insanların sizin üzerinizde bir şeye karar vermeleri boş boş LGBT postları bu bağımlılıktan nasıl kurtulurum?

Juiclair0

80+ Silver
Çok zamanımı alıyor ve çok boş gelmeye başladı artık sürekli tuzu kuru olup motivasyon veren tipler Giga Chad pp li ergenlerin alfalık dersi öğretmeye çalışması bazı insanların sizin üzerinizde bir şeye karar vermeleri boş boş LGBT postları bu bağımlılıktan nasıl kurtulurum?
2015den beri bırakmaya çalışıyorum bırakamazsın :D

Megan

80+ Silver
Benim de keşfet aynısı olmuştu hepsini engelledim ama düzelmedi ben de hesabı dondurdum uygulamayı sildim. Kafam rahat şimdi.

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
Kesinlikle zaman israfı heleki reels ve benzeri şeyler
Silmek güzel çözüm ama silmek kesmezse hesabı silip dondurabilirsin
Ben okul zamanı uygulamayı silip google dan kullanıyordum sadece dm lere bakıp çıkıyordum onu da yapabilirsin

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
telefon sınırı koyun instagramda da var diğer telefon arayüzlerinde de var bende koydum

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
ilkten hesabı dondur bir hafta zor gelecek sonradan alışacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Bırakman mecburi değil. Sadece ekipmanı değiştir. Yani boş kişileri sil. Yerine teknoloji spor bilim ilim kendin yap videoları vs ekle

Arteus.rd

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de keşfet aynısı olmuştu hepsini engelledim ama düzelmedi ben de hesabı dondurdum uygulamayı sildim. Kafam rahat şimdi.
Hepsinde aşağılık kompleksi var hepsi kendini gösterme peşinde boş boş motivasyon videoları Instagram dan tyler durden vb Pp ler ile alfalık dersi vermeleri 2 saat fight club izemişler hayatında Nietzsche okumamış hayat dersi veren tipler vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dondurma var silmeyi bulamadım

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
Hepsinde aşağılık kompleksi var hepsi kendini gösterme peşinde boş boş motivasyon videoları Instagram dan tyler durden vb Pp ler ile alfalık dersi vermeleri 2 saat fight club izemişler hayatında Nietzsche okumamış hayat dersi veren tipler vb

Dondurma var silmeyi bulamadım
İçimi okudun resmen
Kalıcı silme linki bu

Kalıcı instagram sil yazınca ilk siteye gir aşağıda hem dondurma hem silme linkleri var

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Eskiden daha çok boş zamanlarda yeni bilgiler öğrenilebilecek. Arkdaşlarınız ile sohbet etme uygulaması idi. Fakat şuan tamamen tiktok gibi video izleme uygulaması bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,029
Üyeler
166,314
Son üye
izleyici7944
Top Bottom