Neler Yeni

İnstagram da altta bulunan keşfet,arama butonları ekranımın alt kısmında kaldı

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
az önce instagramda dolanırken kapadım ve whatsapp a geçtim alt kısma baktığımda instagramda olan şeyler whatsapp da vardı ekranıma ne oldu ne yapmam gerekiyor?

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berke
az önce instagramda dolanırken kapadım ve whatsapp a geçtim alt kısma baktığımda instagramda olan şeyler whatsapp da vardı ekranıma ne oldu ne yapmam gerekiyor?
telefonunuzun ekranı amoled panel ise amoled yanığı oluşmuş olabilir

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
ekranı hakkında tam bilgim yok çözümü nedir benim halledebileceğim bir şey midir? Eğer halledemeyeceğim bir şey ise bu telefonu alalı 3-4 ay oldu ve oluşan 4. sorun iade veya başka marka model telefon ile değişim isticem. böyle bir hakkım var mıdır? Bu arada her sorunumda yazdım ve kalıcı çözüm bulunmadı hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış bakmadıysam ips lcd ekranı var

oguz13

80+ Bronze
Hayatta hiç bu kadar kendinden emin bir cevap görmedim. Herşeyin çözümü format değildir
her zaman başka bir çare vardır.

Telefon biraz eskiyse donma olmuş olabilir bi reset atın eğer sorun düzelmezse arkadaşın dediği gibi yanık oluşmuş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berke
ekranı hakkında tam bilgim yok çözümü nedir benim halledebileceğim bir şey midir? Eğer halledemeyeceğim bir şey ise bu telefonu alalı 3-4 ay oldu ve oluşan 4. sorun iade veya başka marka model telefon ile değişim isticem. böyle bir hakkım var mıdır? Bu arada her sorunumda yazdım ve kalıcı çözüm bulunmadı hiç

yanlış bakmadıysam ips lcd ekranı var
telefon modeliniz nedir eger amoled yanigi olusmus ise cozumu ekraninizi degistirmek diye biliyorum

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Hayatta hiç bu kadar kendinden emin bir cevap görmedim. Herşeyin çözümü format değildir
her zaman başka bir çare vardır.

Telefon biraz eskiyse donma olmuş olabilir bi reset atın eğer sorun düzelmezse arkadaşın dediği gibi yanık oluşmuş olabilir.
3-4 ay önce vatandan 0 aldım

telefon modeliniz nedir eger amoled yanigi olusmus ise cozumu ekraninizi degistirmek diye biliyorum
tecno phantom x2

alalı 3-4 ay oldu ve 3-4 sorunla karşılaştım iade veya değişim yapabilme şansım var mıdır neler yapmam lazım? çok sıkıldım sorunlarından

oguz13

80+ Bronze

tecno phantom x2
Anladığım kadarıyla ekranda sorun var gibi ama siz ne olur ne olmaz
her cihazın başına gelebilir bi cihazı kapatıp açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berke

tecno phantom x2

alalı 3-4 ay oldu ve 3-4 sorunla karşılaştım iade veya değişim yapabilme şansım var mıdır neler yapmam lazım? çok sıkıldım sorunlarından
buyuk ihtimal amoled yanigi hocam telefonda amoled panel kullanilmis cozumu ekran degisimidir baska bir yolu var ise ben bilmiyorum

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Anladığım kadarıyla ekranda sorun var gibi ama siz ne olur ne olmaz
her cihazın başına gelebilir bi cihazı kapatıp açın.
yapıyım ama bu kaçıncı sorun oldu vatana gitsem başka marka model telefon ile değişim yaparlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
ekranda amoled yanığı olmuş kanka senin sadece amoledde deil kalitesiz (çakma olarak tabir edilen) ekranlarda da oluşur nedeni telefonun fazla ısınması oluyor genellikle

Top Bottom