Neler Yeni

İnstagram da gizli hesaplari stalklama

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu tarz uygulamaları kurunca her şeye erişim izni veriyorsunuz. İzin vermezseniz uygulama çalışmıyor. Giriyorsunuz kullanıcı adı ve şifrenizi hop karşı taraf bunları görüyor. O yüzden yapacaksanız fake hesap açıp öyle yapın.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Bu tarz uygulamaları kurunca her şeye erişim izni veriyorsunuz. İzin vermezseniz uygulama çalışmıyor. Giriyorsunuz kullanıcı adı ve şifrenizi hop karşı taraf bunları görüyor. O yüzden yapacaksanız fake hesap açıp öyle yapın.
fake hesabım zaten var yan hesaplarından birisini daha buldum hesabı gizli ama story kısmı yanıp sönüyor çok cezbedici ama bu yapılabilcek en salakça şey o kişi gizli hesabında hiç tanımadığı birisinin kendini takip ettiğini anlar ama şuan tıklayıp tıklamamak arasındayım :D

storysine hiç bakmadığım için hakkında hiçbirşey bilmiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
fake hesabım zaten var yan hesaplarından birisini daha buldum hesabı gizli ama story kısmı yanıp sönüyor çok cezbedici ama bu yapılabilcek en salakça şey o kişi gizli hesabında hiç tanımadığı birisinin kendini takip ettiğini anlar ama şuan tıklayıp tıklamamak arasındayım :D

Muhtemelen karşı cins. Bence fake olarak kadın malzemeleri satan herhangi bir aç. Hani kadın gibi görün. Makyaj malzemesi hesabı olabilir. Bralet hesabı olabilir. Ayıkmaz yani durumu.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun

yan hesabının yan hesabını buldum takipçilerini ve takip ettiklerine bakıcaktım ama 3 kişi limitini doldurmuşum yarın aynı kişiye yarın tekrar baksam mı yoksa o kişi ile iletişimimi direk kessem mi onu düşünüyorum şuan ama herkes e teşekkürler :D

Komando41.

80+ Silver
Bunu yaparak karşıdaki kişinin gizlilik haklarını ezersiniZ

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Bunu yaparak karşıdaki kişinin gizlilik haklarını ezersiniZ
önemli değil en fazla adliyenin önünde 2 tur atıp yeni kıyafetlerle karnım tok bir şekilde eve dönerim qeklwqekwqek
(her ne kadar mizaj yapıyor olsam da cidden ülkenin adalet sistemine üzülüyorum)

Coochie Man

80+ Bronze
Günde 3 tane bakma hakkı yetmiyorsa parallel space ve vpn kullanarak daha da kullanbilirsiniz her cihaz için 3 tane bakma hakkınız var hesap için değil.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Günde 3 tane bakma hakkı yetmiyorsa parallel space ve vpn kullanarak daha da kullanbilirsiniz her cihaz için 3 tane bakma hakkınız var hesap için değil.
az da olsa yeterli bilgiye ulaştığımı düşünüyorum ama en iyi yorum kesinlikle buydu.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
bir uygulama bedava ise ücret sizsinizdir

Top Bottom