The Semih
80+ Gold
Bu tarz konularda adamlar size argüman sunarak açıklama yapıyor bende dahilim, karşıdan cevap bekliyoruz argümanlı şekilde adamlar şöyle diyor;PP bakarak zaten ne kadar İQ konusunda sorunlu bir arkadaş olduğunu anladım uğraşmayacağım senle.
Katili savunursan gencecik kadına tecavüz edip öldürüp savaş başlatan canileri savunursan instagram da engeli basar kusura bakmayacaksın.
Savunduğunuz kişi paylaşımını yaptığınız kişi katildir nokta daha da mesaj yazıp uzatma engellicem çünkü seni kendini yorarsın sadece.
- 'de ayrı
- noktalama işaretlerine takılıyor
- ilk okul hocalara gönderme yapıyor
- profil fotolara bulaşıyor
Argümana gelirsek 0 bende diyorum ki kuru sıkı atıyorsunuz, kaanın dediklerine sonuna kadar katılıyorum geçenlerde bende sinirlendim benzer açıklama yaptım forum kuralları olduğu için kendimi kısıtlıyorum burada, yoksa dicek o kadar çok şey varki size. Tutturmuşşunuz bir özgürlük, bak sizin ilk öğrenmeniz gereken şey bu ülkenin başına ne geldiyse ama ne geldiyse, ÖZGÜRLÜK yüzünden geldi, şunu demek istiyorum yurtdışında arkadaşlarım var iyi dinle burayı artık sıkıldım aynı şeyleri demekten. Yurtdışındaki arkadaşlarım bile sizden akıllı adam başka ülkede yaşıyor, Türkiye kadar özgür bir ülke yok diyor, Türkiyede yaptığınız paylaşımlar, sözler, vs vs bunları avrupada yapamazsın diyor. Bu koyunlarda gelmiş Özgürlük istiyoruz özgürlük istiyoruz, ulan daha ne kadar özgür olacan, daha ne istiyon.
Aksine bu kadar özgürlük bir ülke için çok fazla amerika demokrasiyi kullanır kendisi asla demokrasi ülkesi değildir, demokrasiyi ülkelere bilerek getirir ki içten kargaşa çıksın bunların farkında değilsin. Türkiyenin düzelmesini istiyorsanız özgürlük istemiceksiniz, bu ülke acilen katı bir anayasa ile milletin suyunu sıkması lazım ki adam olun.
Yurtdışı yasakları keyfiden gelmedi, hayvan gibi para harcıyorlar dışarıya enflasyon düşmüyor, o kadar para harcanıyorki bu paraları nereden buluyo bunlar diyoruz. Devlet hepsinin farkında bilerek önünü kesiyor.
Son olarak benim ülkemde israili destekleyen amerikayı destekleyende mültecidir ve derhal gönderilmeleri gerekir, yiyorsa karşı çık bakalım ben türküm desene diyemezsin çünkü türk değilsin, kimlikte yazması önemli değil kanında yok.
Kahkaha emojisi atan arkadaşları aşağıda net bir argümanla bekliyorum bakalım.
@KAANT10X
Son düzenleme: