meclis olayı falan oldu ya anneannesini öldürdü belki ondandır dicem saçma olur şu lider öldürüldü hamasın belki ondandırNedenini bilen var mı beyler
resmi açıklama buymuş evet yalana benziyor amason zamanlarda kara para aklama mevzuları yüzünden olabilir bence ama kararı türkiye mi aldı instagram mı aldı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam resmi açıklama geldi:
BTK: “Instagram, katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı."
Katalog suçlar; çocuğa cinsel istismar, intihara teşvik, Atatürk'e hakaret gibi içerikleri içeriyor.
Son zamanlarda çok saçma içerikler görüyordum ondan olabilir. Benim karşıma çıkmıyor ama karşısına çıkan agalarım +18 reels falan görüyorduNedenini bilen var mı beyler
Yaw bu bahanesi. 1 kere olsun gerçeği anlatsınlarda kurtulak.son zamanlarda kara para aklama mevzuları yüzünden olabilir bence ama kararı türkiye mi aldı instagram mı aldı bilmiyorum
tamam resmi açıklama geldi:
BTK: “Instagram, katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı."
Katalog suçlar; çocuğa cinsel istismar, intihara teşvik, Atatürk'e hakaret gibi içerikleri içeriyor.
bok damlayan tiktokta bile 2 3 yıldır yayında çocukları dilendiriyorlar, kaldı ki zaten atatürke hakaret gibi şeyler yargıya taşınıyor ve orada karar veriliyor. 3 5 kişinin kaydır çıldır postuna attığı dark mizah diye adlandırdıkları şeye bakarak 2 milyar indirmesi olan uygulama mı yasaklanır a**kkesin bir açıklama yok sanırım
resmi açıklama buymuş evet yalana benziyor ama