İnstagram giyim sayfası önerisi

Wînd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Basic - Oversize giymeyi seven birisiyim. İnstagramda kaliteli sayfalar biliyor musunuz? Fiyatı piyasa fiyatı ama kalitesi iyi olan ürünler görmeyi isterim. İlla instagram olmak zorunda değil bu arada

Ben de şort, eşofman almak için bakıyorum ama pek bir şey bulamadım. Bilen arkadaşlar bana da öneride bulunursa sevinirim.

Instagram'dan bir şey almamanı tavsiye ediyorum bot like ve izlenmeler atıyorlar birde fake yorumlar... Beğenmezsen iade edebileceğin bir seçenek yok. Yani geneli dolandırıcı bence amazon gibi yerlere bak

flaw weardan güvenerek alabilirsin 5 6 kez ürün aldım hiç bir sıkıntısı yoktu
kaliteliydi bide

Basic - Oversize giymeyi seven birisiyim. İnstagramda kaliteli sayfalar biliyor musunuz? Fiyatı piyasa fiyatı ama kalitesi iyi olan ürünler görmeyi isterim. İlla instagram olmak zorunda değil bu arada
Fecby, Wavedo, Aksesuarix, 2downstreet, Secretszn.

kendi çapımda satış yapıyorum instagram @alpwears bi göz atarsan sevinirim beğendiğin olursa yardımcı olurum

Ben polimer giyerek plastik adam olcam diyorsan instagramdan alışveriş yapabilirsin.

Ben polimer giyerek plastik adam olcam diyorsan instagramdan alışveriş yapabilirsin.
'' İlla instagram olmak zorunda değil bu arada '' okuyabilirsin. Bu arada ByBasicMan gibi kaliteli sayfalar da var. Yukarıda arkadaşların yazdığı bir kaç sayfa da kaliteli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası bildiğim yer ama pahalı yine de teşekkür ederim

'' İlla instagram olmak zorunda değil bu arada '' okuyabilirsin. Bu arada ByBasicMan gibi kaliteli sayfalar da var. Yukarıda arkadaşların yazdığı bir kaç sayfa da kaliteli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burası bildiğim yer ama pahalı yine de teşekkür ederim
Çok kaliteli ürünleri var. Pahalı diyemem ama piyasada en ucuz t-shirt 250₺'dan başlıyor

Geri