Neler Yeni

Instagram gönderi yükleme kısmı kasıyor

ExEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Ar
iPhone 15 Pro kullanıcısıyım. Instagram gönderi yükleme kısmına girince fotoğraf seçerken kasıyor fakat onun dışında telefon zaten yeni ve daha yeni olmaya başladı. Başka uygulamalarda olmuyor bu olay. Neden oluyor olabilir? Uygulama önbelleğini temizledim ve telefonu yeniden başlattım fakat sorun çözülmedi maalesef. Telefon 18.1 yani son sürüm.

ExEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Ar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen git kaç bin lira para ver telefon instada kassın şaka gibi
Vallahi öyle. Ben Instagram tabanlı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Instagram keşfette veya hikaye yüklerken kasmıyor. Fakat gönderi kısmına girince kasmaya başlıyor. Şaka gibi...

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
instagram uygulamasındaki kasma, takılma, ağır çalışma, videoların geç yüklenmesi gibi problemleri sıkça görmeye duymaya başladım çevremde. Hem android hem ios kanadında. Benim de başıma geldi uygulamayı komple silip baştan 0 kurulum yaptım android cihazda şimdilik sorun çözüldü gibi ama uygulamadan kaynaklı bi sorun olabilir bilgin olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: ExEz

ExEz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Ar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
instagram uygulamasındaki kasma, takılma, ağır çalışma, videoların geç yüklenmesi gibi problemleri sıkça görmeye duymaya başladım çevremde. Hem android hem ios kanadında. Benim de başıma geldi uygulamayı komple silip baştan 0 kurulum yaptım android cihazda şimdilik sorun çözüldü gibi ama uygulamadan kaynaklı bi sorun olabilir bilgin olsun.
Ben de öyle düşünüyorum. Instagram'ı da güncelledim halbuki. Gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz artık. Teşekkürler yorumun için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,200
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom