Mehmet Gürbüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Mail gitmiş dostum artık alamazsın normal bir kullanıcısın sonuçta bin üzeri takipçin yoksa tekrar hesap aç kullan ha eğer takipçin yüksek ve sayfan aktif bir sayfaydı ise instagramla iletişime geç ve yasal süreç için hazırlığa başla ama normal bir hesapsa çokda irdeleme derim ama eğer hesapı almak istiyorum dersen instagram ile iletişime geç ama ordanda pek bir yanıt çıkmaz gibime geliyorSelamın aleyküm arkadaşlar.Biraz alakasız olabilir ama yardımcı olabilecek vardır umarım.İnstagram hesabımın e postası değiştirilmiş.Giris yapamıyorum nasıl bır yol izlemeliyim.Lutfen yardım edin
Mail gitmiş dostum artık alamazsın normal bir kullanıcısın sonuçta bin üzeri takipçin yoksa tekrar hesap aç kullan ha eğer takipçin yüksek ve sayfan aktif bir sayfaydı ise instagramla iletişime geç ve yasal süreç için hazırlığa başla ama normal bir hesapsa çokda irdeleme derim ama eğer hesapı almak istiyorum dersen instagram ile iletişime geç ama ordanda pek bir yanıt çıkmaz gibime g
İnstagrama mail atın çalındığına dair bu hesapta yapilan hicbir islem benim tarafimsan yapılmıyor diye instagramin türkiye temsilciligi var diye biliyorum destek hatlarına nereden ulasilir bilmiyorum ama ulaşıp buraya yazdıklarinıda ona ilet hesapla ilgili tüm detaylar kafandaysa mesela hesapi ne zamam actin dogum gunun ne zaman hesapta doğum günü ne girdiğini soruyorum bu bilgileri biliyorsan hesapı direkt sanada verebilrilerPost automatically merged:
Hesap önemli değil ama benim adıma yanlış şeyler yapabilir mi sizce ondan korkuyorum
İnstagrama mail atın çalındığına dair bu hesapta yapilan hicbir islem benim tarafimsan yapılmıyor diye instagramin türkiye temsilciligi var diye biliyorum destek hatlarına nereden ulasilir bilmiyorum ama ulaşıp buraya yazdıklarinıda ona ilet hesapla ilgili tüm detaylar kafandaysa mesela hesapi ne zamam actin dogum gunun ne zaman hesapta doğum günü ne girdiğini soruyorum bu bilgileri biliyorsan hesapı direkt sanada verebilriler
Selfi videosu çektim belki işe yararPost automatically merged:
![]()
Bu arada teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sağolunİnstagrama mail atın çalındığına dair bu hesapta yapilan hicbir islem benim tarafimsan yapılmıyor diye instagramin türkiye temsilciligi var diye biliyorum destek hatlarına nereden ulasilir bilmiyorum ama ulaşıp buraya yazdıklarinıda ona ilet hesapla ilgili tüm detaylar kafandaysa mesela hesapi ne zamam actin dogum gunun ne zaman hesapta doğum günü ne girdiğini soruyorum bu bilgileri biliyorsan hesapı direkt sanada verebilriler