İyi günler arkadaşlar bugün İnstagram hesabım garip bir mail adresi ile hacklendi benim sormak istediğim hesabımı nasıl geri alacağım değil çok kullandığım bir şey değildi zaten , mail hesabıma da erişebilirler mi diye sormak istedim çünkü mail hesabıma herhangi bir giriş çıkış yaşanmamış sadece instagramdan e postamın değiştiğini bildiren bir mesaj gelmiş her hangi bir kod gelme durumu filan yaşanmamış (bu arada instagram da e posta değiştirmek için insta hesabına giriş yapılması yetiyor e postanın şifresine gerek yok) bu mesaj dışında alışılmadık bir şey yoktu mail hesabında 34 harflik karmaşık bir şifre kullanıyorum fakat 2 aşamalı doğrulama kullanmıyorum çünkü önceden 2 aşamalı doğrulama olan hesabıma telefonumu içinde ki hat ile beraber suya düşürdüğüm için artık erişemiyordum ve aynı şeyin yaşanmasını istemiyorum. aşağıya hackleyen maili bırakıyorum internette araştırdığım kadarı ile bu uzantılı mailler bir çok sosyal medya hesabını hacklemişler. Söylediğim gibi instagram da ki gibi şifremi bulup mail hesabıma kolayca ulaşabilirler mi ?
Not c de insta girişim olmadı olsa bile malwarebytes kullanıyorum tarattığımda bir sıkıtı çıkmadı ve korsan program kullanmıyorum veya saçma sapan linklere tıklamıyorum
Telefonum da herhangi bir apk program kurulu değil
Not c de insta girişim olmadı olsa bile malwarebytes kullanıyorum tarattığımda bir sıkıtı çıkmadı ve korsan program kullanmıyorum veya saçma sapan linklere tıklamıyorum
Telefonum da herhangi bir apk program kurulu değil