Neler Yeni

İnstagram hesabım hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Hesabıma bugün birisi yazdı aşağıya fotoğraf koyacağım. Bunu 1 yazan mesajı attığı anda hesabım kapandı. Benim bu şahısa dava açma şansım var mı ?
Çocuğun ismini atar mısınız hocam özelden

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan Yılmaz
O kadar kişi varken uğraşacak beni bulmuşlar. Hey Allah'ım ya :)

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
kendi isteği dışında bilgileri kullanılarak yapılması gerekiyor bunun da . O yüzden bunun yardımcı olabileceğini düşündüm ama uzman değilim. Siz daha doğru yönlendirirsiniz muhtemelen.
Hocam hesap bilgileri çalınmamış , kapatılması için hesap bilgilerine gerek yoktur , yani isteği dışında olan bir durum değil bu büyük ihtimalle bir bug .

3 2 1 yazıp ~~~~ attığında kapanmasıda saçma olur fake hesabı olan deneyebilir çalışıyorsa bugdur.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
çok saçma bir durum açığını bulup yapmıştır büyük ihtimalle
şikayet etsen de bişey yapmazlar

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Hocam hesap bilgileri çalınmamış , kapatılması için hesap bilgilerine gerek yoktur , yani isteği dışında olan bir durum değil bu büyük ihtimalle bir bug .

3 2 1 yazıp ~~~~ attığında kapanmasıda saçma olur fake hesabı olan deneyebilir çalışıyorsa bugdur.
yazıyla komut giremessin zatende bir ihtimal önceden hazırlanmış bir durumu o anda gerçekleştirmiş gibi gözükmesini sağlamış olabilir

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
yazıyla komut giremessin zatende bir ihtimal önceden hazırlanmış bir durumu o anda gerçekleştirmiş gibi gözükmesini sağlamış olabilir
Aynısını bende düşündüm fakat şuan onun için bir method yok diye biliyorum garip..

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Hesabıma bugün birisi yazdı aşağıya fotoğraf koyacağım. Bunu 1 yazan mesajı attığı anda hesabım kapandı. Benim bu şahısa dava açma şansım var mı ?
dostum senin hesap adın neydi

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan Yılmaz

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
hayır instagramdan yanıt bekliyorum talep açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

abim katip olarak çalışıyor bir sürü avukat arkadaşı var ama olaydan hiç bir sonuç çıkmaz herhalde boş yere rahatsız etmeyim dedim ama hâla kararsızım
ya bir şey çıkmaz zatende dava olarak çünkü adamın kapattırdığna dair kanıt yok ki kapatabilecek yetkiye sahipse nasıl dava açıcaksın vs vs herneyse sen git adama yaz nasıl yaptın falan diye muhtemelen gelmeni bekliyordur zaten

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
ya bir şey çıkmaz zatende dava olarak çünkü adamın kapattırdığna dair kanıt yok ki kapatabilecek yetkiye sahipse nasıl dava açıcaksın vs vs herneyse sen git adama yaz nasıl yaptın falan diye muhtemelen gelmeni bekliyordur zaten
Kanıt olup olmaması önemli değil attığı ekran görüntüsüde bir kanıt zaten kararı instagram verdiği için dava etme gibi bir lüksü yok , kişiden şikayetçi olursa otomatik olarak instagrama dava açmış olacak yani dava açamaz o çocuğa .

O şikayet ediyor instagram kapatıyor anlayacağın hocam.

Top Bottom