Arkadaşın hesabı çalınmış senle dalga geçiyor ya da arkadaşın hesabım çalındı diyerek seni trollüyor nolur nolmaz gelen bir link veya bir şey isterlerse verme. Engelle geçArkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi bana arkadaşımdan bir dm geldi benim hesabımın telif içerikli paylaşım yaptığı için halbuki telifle alakalı paylaşım yapmadım.Daha önce aynı şeyi arkadaşımda yaptılar hesabına giremiyor hatta pp sine kadar değiştirmişler sizce ne yapayım hesabım kapanacak mı lütfen yardım edin.
Bana da adamın biri "Şimdi senin hesabını kapatıcam" diye DM atmıştı, sonra bir anda bir sürü flood atmaya başladı ve hesabım kapandı. Her şey olabilirHocam yalan söylemeyim, bana 1-2 sene önce böyle bir mesaj gelmişti ve cidden kapanmıştı. 13 yaştan küçüğüm diye kapanmıştı halbuki değildim
Merhaba hocam, https://www.teknobh.com/sahte-instagram-telif-hakki-mesaji/ adresinde yapmanız ve dikkat etmeniz gereken tüm detaylar yazıyor. Bu tarz mesajlara çok dikkat etmeniz gerekiyor.Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi bana arkadaşımdan bir dm geldi benim hesabımın telif içerikli paylaşım yaptığı için halbuki telifle alakalı paylaşım yapmadım.Daha önce aynı şeyi arkadaşımda yaptılar hesabına giremiyor hatta pp sine kadar değiştirmişler sizce ne yapayım hesabım kapanacak mı lütfen yardım edin.
İngiliz dilinde büyük "i" olamadığını fark edince sıfad.Instagram ekibi yazaakken Instagram'ın "i"sini büyük yazmış bide LODSHİLSDĞHSĞMHDÖHDSĞPKMÖ kafayı yersin
Dolandırıcı iplogger falanla fake site yapıyorlar alıyorlar hesapları !!!!!instagramın kendisi asla sana dm den yazmaz offical domainden mail atar!!!!Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi bana arkadaşımdan bir dm geldi benim hesabımın telif içerikli paylaşım yaptığı için halbuki telifle alakalı paylaşım yapmadım.Daha önce aynı şeyi arkadaşımda yaptılar hesabına giremiyor hatta pp sine kadar değiştirmişler sizce ne yapayım hesabım kapanacak mı lütfen yardım edin.
özbeöz ingilizInstagram ekibi yazaakken Instagram'ın "i"sini büyük yazmış bide LODSHİLSDĞHSĞMHDÖHDSĞPKMÖ kafayı yersin
Direk engelle geç sakın gönderdikleri veya gönderecekleri herhangi bir link veya başka bir şeye tıklama engelle sadece.Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi bana arkadaşımdan bir dm geldi benim hesabımın telif içerikli paylaşım yaptığı için halbuki telifle alakalı paylaşım yapmadım.Daha önce aynı şeyi arkadaşımda yaptılar hesabına giremiyor hatta pp sine kadar değiştirmişler sizce ne yapayım hesabım kapanacak mı lütfen yardım edin.