1 gün de hallettim
Başka birisinin hesabını çalmışlar ordan da babama yazmışlar babam bakmış bu benim arkadaşım direkt kart bilgileri şifreleri verdi.
Sonra adamı buldum direkt polise verdim
Henüz şikayette bulunmadık , hesapta hala bende değil hesabı alan kişide aktif girmiyor o yüzden önceden açılan sohbetten herkese hesabın çalındığını yazdım
Henüz şikayette bulunmadık , hesapta hala bende değil hesabı alan kişide aktif girmiyor o yüzden önceden açılan sohbetten herkese hesabın çalındığını yazdım
1 gün de hallettim
Başka birisinin hesabını çalmışlar ordan da babama yazmışlar babam bakmış bu benim arkadaşım direkt kart bilgileri şifreleri verdi.
Sonra adamı buldum direkt polise verdim
hocalarım bu adamı birtek instagram yüzündenmi şikayet etmek daha mantıklı yoksa hazır gitmişken tüm siteleri ve adama ait instagram adreslerini de vereyim mi
hesabı çalan kişinin watsap profilindeki link asla kaydolmanızı yada girmenizi önermiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
random bilgiler salladım site üzerinden de dolandırıcılık yapıyor
hocalarım bu adamı birtek instagram yüzündenmi şikayet etmek daha mantıklı yoksa hazır gitmişken tüm siteleri ve adama ait instagram adreslerini de vereyim mi
Forumda bilgileri mevcuttur atan şahısın durumu izah et iste ve polise git dolandırıcılıktan durumu anlat Tayyip amucamız instangramı hizaya getirdiya rte'ye eleştiri var de direk alırlar içeri kapatırlar hesabıda hocam şaka falan geçmiş olsun instangramda doğrudan iletişim kuramıyorsun diye biliyorum.yani hesabı geri alma olasılığın ya imkansız yada çok zor
Forex, VİOP veya Borsa işlemlerinizi Lisanslı & Ödüllü Yatırım Kuruluşu GCM Yatırım ile güvenli ve kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
www.gcmyatirim.com.tr
hesabı çalan kişinin watsap profilindeki link asla kaydolmanızı yada girmenizi önermiyorum
Alıntıyı görüntüle
random bilgiler salladım site üzerinden de dolandırıcılık yapıyor