Neler Yeni

Instagram Hesap Çalma Yöntemleri (Dikkatli Olun)

ELfida

80+
İyi geceler arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce butik sayfamın instagram hesabını çalmaya çalıştılar. Teknoloji ile içi içe olduğum için, instagram ve diğer sosyal medya platformlarını aktif kullanıyorum. Bu konuda da güvenlik makaleleri okumuştum yıllar önce. Ama hackerlar'ın yöntemleri her yıl değişiyor ve ben bu konu hakkında çok korkuyorum. Son zamanlarda çevremdeki arkadaşlarımın ve internetten esnaflık yapan tanıdıklarımın instagram hesapları çalındı. Bu hesap çalınma olaylarından sonra, yaklaşık iki hafta önce bu konu hakkında araştırmalar yapıp makaleler okudum. Bu araştırmayı iyi ki yapmışım yoksa benim de bin bir emekle kurduğum instagram hesabımı çalacaklardı. Lütfen aşağıda vereceğim İnstagram hesap çalma yöntemlerine dikkat edin.
  • Sahte alışveriş sitelerine yönlendirme. (İnstagram hesap çalma fake site)
  • Instagram telif hakkı iddiası (Fake telif siteleri aracılığıyla şifre kırma)
  • Cmd Instagram Çalma Kodu
  • Arkadaş hesabını çalıp iletişime geçme. (Sosyal Mühendislik)
  • Bir kişinin hesabıyla aynı kullanıcı adını alıp sonuna farklı harf ekleme. (Sosyal Mühendislik)
  • Hesap çalma girişimi iddiası.
  • Dosya indirme sitelerine linkleme.
Bu maddelerin detaylı açıklamasını yapamayacağım. Detaylı açıklamasını ve nasıl tuzağa çektiklerini öğrenmek için vereceğim sitedeki makaleyi en ince ayrıntısına kadar okuyun.

Site: Instagram Hesap Çalma Yöntemleri
https://bilgilarus.com/cmd-instagram-calma-kodu/

Son düzenleme:

Aaahmt

80+ Silver
İyi geceler arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce butik sayfamın instagram hesabını çalmaya çalıştılar. Teknoloji ile içi içe olduğum için, instagram ve diğer sosyal medya platformlarını aktif kullanıyorum. Bu konuda da güvenlik makaleleri okumuştum yıllar önce. Ama hackerlar'ın yöntemleri her yıl değişiyor ve ben bu konu hakkında çok korkuyorum. Son zamanlarda çevremdeki arkadaşlarımın ve internetten esnaflık yapan tanıdıklarımın instagram hesapları çalındı. Bu hesap çalınma olaylarından sonra, yaklaşık iki hafta önce bu konu hakkında araştırmalar yapıp makaleler okudum. Bu araştırmayı iyi ki yapmışım yoksa benim de bin bir emekle kurduğum instagram hesabımı çalacaklardı. Lütfen aşağıda vereceğim İnstagram hesap çalma yöntemlerine dikkat edin.
  • Sahte alışveriş sitelerine yönlendirme. (İnstagram hesap çalma fake site)
  • Instagram telif hakkı iddiası (Fake telif siteleri aracılığıyla şifre kırma)
  • Cmd Instagram Çalma Kodu
  • Arkadaş hesabını çalıp iletişime geçme. (Sosyal Mühendislik)
  • Bir kişinin hesabıyla aynı kullanıcı adını alıp sonuna farklı harf ekleme. (Sosyal Mühendislik)
  • Hesap çalma girişimi iddiası.
  • Dosya indirme sitelerine linkleme.
Bu maddelerin detaylı açıklamasını yapamayacağım. Detaylı açıklamasını ve nasıl tuzağa çektiklerini öğrenmek için vereceğim sitedeki makaleyi en ince ayrıntısına kadar okuyun.

Site: Instagram Hesap Çalma Yöntemleri
Sizin link sağlam mı hocam forum hesabından olmayalım

ELfida

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konunun en altına eklediğiniz?
Yazının altına eklediğim bir blog sitesinin makale linki. Instagram Hesap Çalma Yöntemlerini, bu yöntemlerden nasıl korunulması gerektiğini, nelere dikkat edilmeli vs. gibi detayların açıklamasını yazmış. Benim instagram hesabımı "Sahte alışveriş sitelerine yönlendirme" taktiğiyle çalmaya çalıştılar. Aylar önce bu makaleyi okumuştum iyi ki okumuşum. Yoksa 40bin takipçili instagram hesabımı çaldırıyordum.

Top Bottom