Neler Yeni

Instagram Instagram Hizmetleri.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Selam arkadaşlar , forumda aylardır çok fazla kişinin instagram hesapları ile alakalı problemler yaşadığını gördüm ve bu konuyu açmaya karar verdim.
Yıllardır sosyal medya ile uğraşıyorum daha çok instagram ile uğraşıyorum diyebiliriz , aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.
Başınıza gelen sorunları yazarsanız yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar, belirli sorunlarda ücret karşılığında yardımcı olabilmekteyim bunuda modlar aracılığı ile yapabiliriz sorun değil.

Genel Amacım herkesin aklındaki soru işaretlerini gidermek ve her konuda yardımcı olabilmek.

Ekleme ; Hesabınızda sorunlar yaşamamak için 3. Parti uygulamalar ve sitelere hesabınız ile giriş yapmayın/paylaşmayın.

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Kubilay Yılmaz
Bazen telefonlarımızın kamerası ne kadar iyi olursa olsun, uygulamadan uygulamaya çektiğimiz fotoğrafların insta storyde kalitesi düşüyor sebebi nedir acaba? Örneğin Snapchat'te çekilen fotoğraf ve İnstagramda çekilen fotoğrafın storyde kalite farkı var, bunu açıklayabilir misiniz?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen telefonlarımızın kamerası ne kadar iyi olursa olsun, uygulamadan uygulamaya çektiğimiz fotoğrafların insta storyde kalitesi düşüyor sebebi nedir acaba? Örneğin Snapchat'te çekilen fotoğraf ve İnstagramda çekilen fotoğrafın storyde kalite farkı var, bunu açıklayabilir misiniz?
Bu problem genelde androidlerde var , androidler instagrama tam kalitede yüklemeler yapmaya izin vermiyor yani daha doğrusu desteklemiyor diyebiliriz,
Instagram 1080 pikselden daha fazla boyuta sehip dosyaları kendisi boyutlandırıyor bu durumda da kalite kaybı oluyor.

Örneğin sen 12Megapixel bir telefon kamerası ile fotoğraf çektin. Bu fotoğraf 3264x2448 çözünürlülüğe sahip. Bunu Instagram'a yüklersen Instagram bunu otomatik olarak boyutlandırır ve resim çok kaliteli bile olsa sıkıştırmadan dolayı bu fotoğraf kalite kaybına uğrar.
Size tavsiyem atacağınızın fotoğrafların

1920x1080p olması ve storye çok gif vs koymamanız bu sayede kalite fhd olacaktır .

+Ios kullanıyorsanız ve bu sorunu yaşıyorsanız ayarlar> veri kullanımı > yüksek kaliteli yüklemeler ayarını aktif hale getirin.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
aero instagram kullanarak tam kalite fotoğraf paylaşabilirsin.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Daha önceden android kullanıyordum aero instada vardı ama ikisindede yükleme yaptığımda hiç bir fark görmemiştim değiştiyse bilemiyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Veri güvenliği? Ben aero Twitter kullanıyorum sırf reklam yememek için ve dosya vb ye sınırsız erişim izni veriyorsunuz bunları reddettim ama bu instada yapamıyoruz nasıl olucak

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Walhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak
ben birtane oyunun satışını yapıyorum ve sayfamın kapanmaması benim işimi devam ettirebilmem için çok önemli çünkü geçen sene bi müşteriyle anlaşamayınca hesabını kapattıracağım diyip kapattırdığında satışlarım vs düşmüştü ve hesabı açtıramamıştım normal şahıs hesabı vs olmadığından şuanki hesabımda epostam telefon numaram onaylı isim normal isim değil ve satış için normal post olarak resimler yükleyip ticaretlerimi instagram üzerinden gerçekleştiriyorum yaani bu hesabı yine birileri kapatabilir mi?kapatırsa açtırabiliyor musun ileride böyle birşeyle karşılaşırsam seninle iletişime geçeyim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
ben birtane oyunun satışını yapıyorum ve sayfamın kapanmaması benim işimi devam ettirebilmem için çok önemli çünkü geçen sene bi müşteriyle anlaşamayınca hesabını kapattıracağım diyip kapattırdığında satışlarım vs düşmüştü ve hesabı açtıramamıştım normal şahıs hesabı vs olmadığından şuanki hesabımda epostam telefon numaram onaylı isim normal isim değil ve satış için normal post olarak resimler yükleyip ticaretlerimi instagram üzerinden gerçekleştiriyorum yaani bu hesabı yine birileri kapatabilir mi?kapatırsa açtırabiliyor musun ileride böyle birşeyle karşılaşırsam seninle iletişime geçeyim
Aynı duruma eskiden düştüm , valorant hesapları satıyordum ve türkiyenin en büyük valorant satıcısı olmuştum , bi gece tak diye hesabım kapandı ve bilgim olmadığı için ne açabildim ne açtırabilmiştim .

Hesabınızın kapanmaması için yapmanız gerekenler ;

Storye , bioya veya postlara satış ile alakalı şeyler yazmayın , örnek ; Satıldı,Fiyat, Satışta, Ve satışla ilgili aklınıza gelebilecek tüm kelimeler buna dahil.

Dm üzerinden küfür/hakaret içeren cümleler ve kelimeler kullanmayın önce dm banı sonrada hesabınız ban yer.

Fiyat yazmak yerine örneğin *Ürün Detayı* 100₺ gibi bu şekilde yapın.

Bot Takipçi/Beğeni/Yorum Kullanmayın.

Hesabınız her zaman resmi dursun ve ek olarak yüzünü bir gece kimsenin aktif olmadığı zamanda önden yandan sağdan soldan ve üstten olacak şekilde postlayın ve arşivleyin. Hesabınız taklitten kapanırsa vs açarken çok daha kolay olacaktır. Kapanırsa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kerim Can Uçar
Bu son senelerde neden yeni Instagram ve Facebook hesapları açılamıyor? Açmanın bir yolu var mı?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bu son senelerde neden yeni Instagram ve Facebook hesapları açılamıyor? Açmanın bir yolu var mı?
Hayır bir sorun yok açılıyor , yaşadığınızın sorunu detaylı açıklar mısınız? Ne gibi sorun / hata ile karşılaştınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kerim Can Uçar
Hayır bir sorun yok açılıyor , yaşadığınızın sorunu detaylı açıklar mısınız? Ne gibi sorun / hata ile karşılaştınız?
Yeni bir Instagram hesabı açmaya çalıştığım zaman son aşamaya geldiğimde bir hata veriyor ve hesap oluşturulamıyor. İnternet sayfasında da telefon uygulmasında da aynı sorun var.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yeni bir Instagram hesabı açmaya çalıştığım zaman son aşamaya geldiğimde bir hata veriyor ve hesap oluşturulamıyor. İnternet sayfasında da telefon uygulmasında da aynı sorun var.
Hatayı ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz veya direkt yazabilir misiniz?

Top Bottom