- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş kullanıyor full vpn li gibi takılıyor o kapanmış bu yasaklanmış derdi yok.
Arkadaş kullanıyor full vpn li gibi takılıyor o kapanmış bu yasaklanmış derdi yok.
Evet, acaba harbiden dava olayı nedir? açıklayabilme şansınız var mıdır acaba.Bende şunu merak ettim dava olayı nedir hangi konu?
Bende şunu merak ettim dava olayı nedir hangi konu?
BTK AÇIKLADI! Instagram'ın Türkiye'de neden kapatıldığı ile ilgili BTK'dan açıklama geldi. BTK'dan yapılan açıklamada, 'Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı.' denildi. Katalog suçlar 1 Haziran 2005 yılından beri yürürlükte olan CMK tarafından düzenlenen suçlardırBana da öyle geliyor, hayırlısı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam her gün instaya girerdim ben, şimdi aşırı garipsedim, uzun zaman önce bizim atalarımız nasıl yapıyormuş ya instasız olmaz
Hocam Fener transfer yaptı mı diye çatlıyorum (!)Girişimci sayfaları eğitim satamadı
Valla ne desem korkuyorum artık, gerçekten hayırlısı.BTK AÇIKLADI! Instagram'ın Türkiye'de neden kapatıldığı ile ilgili BTK'dan açıklama geldi. BTK'dan yapılan açıklamada, 'Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı.' denildi. Katalog suçlar 1 Haziran 2005 yılından beri yürürlükte olan CMK tarafından düzenlenen suçlardır
Hocam bu dava olayı nedir açıklarmısınız?kral bılgısayar tartısma sonrası sakınlesmek ıcın ınsta konusumu actınız dava asamasında sanırım suanda
Hocam artık kimse gençleri pek umursamıyor gibi hissediyorum, ya da öyle bilemiyorum.Her türlü açılır ama ne kadar kapalı kalabilir bilmiyorum bence yıl potansiyeli var ama sanmam. Bir kaç haftaya açılır (en fazla)
sanırım btk dava acıp ınstayı kapatmaya calıscaklarHocam bu dava olayı nedir açıklarmısınız?
Btk komple instayı kapatmak için mı dava açıyor, hayda bu mevzu bence çok uzayacak gibime geliyor, dava olaylarına kadar giderse.sanırım btk dava acıp ınstayı kapatmaya calıscaklar
İnsanlar eninde sonunda girer dert değil olmadı ayaklanma başlarsanırım btk dava acıp ınstayı kapatmaya calıscaklar
Kimse derken malum kişiler zaten 80 milyonu umursamıyor ama bence günümüzde gençlere değer veriliyor. Verilmiyor diyelim yine de açılır sadece gençlerle alakalı değil ki instagramHocam artık kimse gençleri pek umursamıyor gibi hissediyorum, ya da öyle bilemiyorum.