Instagram keşfetleri bozulmaya başladı neden?

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar şuan globalde sıkıntı varmış hatta bi kaç saattir instagrama girmeye korkuyorum kavga, vahşet görüntüleri veya cinsel videolar dolmaya başladı keşfetim. İlgilenmiyorum diyorum fakat çıkmaya devam ediyor sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Şakasız her video sansürlü ve durmadan bunu görmek istiyor musun diye soruyor. Ben de inatla evet diyip izliyorum daha da çok çıkmaya başladı :D Çocuk dövme, tehdit, silahla suikast falan ne varsa şahit oldum. Bu arada çocuk dövme videosu iğrençti. Adana'da 6-7 eleman bir eve bir çocuğu zorla alıp tekme tokat dövüyor. Hiç haberlere de çıkmamış.

Edit: İnstagram gitti beyler yüklenmiyor hiçbir şey.
IMG_5432.png

abi bana hindistan da kendini çekenler çıkıyor

Çavuşu kesilen adam çıktı karşıma.

Aynı durumdan şikayetçiyim neler gördüm neler. Keşfet iyice bozuldu el atarlar diye düşünüyorum telegram sayfalarından, gore sitelerinden farkı kalmadı instagramın. Kartel kesitleri atmadıkları kaldı bi

Arkadaşlar şuan globalde sıkıntı varmış hatta bi kaç saattir instagrama girmeye korkuyorum kavga, vahşet görüntüleri veya cinsel videolar dolmaya başladı keşfetim. İlgilenmiyorum diyorum fakat çıkmaya devam ediyor sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Ya banada hastalikli insanlar cikmaya basladi (engeli olan) hesapları engelliyorum geri geliyolar
Edit.
Ya şu kendini çeken hindistanlılar varya bide efekt koymus allah akıl fikir versin

Benimkinde sıkıntı yok bir ara ateist sayfaları çıkıyordu önüme birkaç tanesini önermedim şimdi pek çıkmıyor.
Eğer keşfetinizde sıkıntı görüyorsanız sıfırlamayı deneyebilirsiniz nasıl yapılacağı da internette var.

aynısı şekilde o tarz videolar hariç bişey çıkmıyor karşıma.

Aynı durumdan şikayetçiyim neler gördüm neler. Keşfet iyice bozuldu el atarlar diye düşünüyorum telegram sayfalarından, gore sitelerinden farkı kalmadı instagramın. Kartel kesitleri atmadıkları kaldı bi
ona benzer bir şey gördüm diyebilirim orta doğudan bir videoydu işte

aynı bir futbolcunun çavuşu 3 gün önce baktım kısa sürede 73m izlenmiş cidden sıkıntı var

Bitek ben de böyle sanıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20250226-222522_Instagram.jpg

Geri