İnstagram kitlesi neden böyle?

Yemeye devam hadi damar tıkanıklığı damar sertleşmesi palm yağı msg

Kendinizi tutamayıp obezite normal değil diye ağlamanız çatlatıyor
2025 yılında hâlâ MSG'nin zararlı olduğunu mu zannediyorsun?

2025 yılında hâlâ MSG'nin zararlı olduğunu mu zannediyorsun?
sen yemeye devam et otistik dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monosodyum glutamat (MSG), gıdalara lezzet artırıcı olarak eklenen bir katkı maddesidir. Bazı araştırmalar, MSG’nin hormon dengesizliklerine ve metabolik bozukluklara yol açabileceğini öne sürmektedir. Özellikle çocuklarda davranış bozuklukları ve büyüme hormonu üzerinde olumsuz etkileri olduğu belirtilmektedir.

Ayrıca, MSG’nin iştah merkezini etkileyerek aşırı yeme ve obeziteye neden olabileceği, bunun da diyabet ve hipertansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabileceği ifade edilmektedir.

Şişman güzellemesi yapacak kadar çaresiz olmak.. boğazınızı az tutup spor yapsanız çözebilecekken 😆

sen yemeye devam et otistik dostum

Monosodyum glutamat (MSG), gıdalara lezzet artırıcı olarak eklenen bir katkı maddesidir. Bazı araştırmalar, MSG’nin hormon dengesizliklerine ve metabolik bozukluklara yol açabileceğini öne sürmektedir. Özellikle çocuklarda davranış bozuklukları ve büyüme hormonu üzerinde olumsuz etkileri olduğu belirtilmektedir.

Ayrıca, MSG’nin iştah merkezini etkileyerek aşırı yeme ve obeziteye neden olabileceği, bunun da diyabet ve hipertansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabileceği ifade edilmektedir.

Şişman güzellemesi yapacak kadar çaresiz olmak.. boğazınızı az tutup spor yapsanız çözebilecekken 😆
Seninle falan tartışamam daha fazla şey yazardım da neyse

Bu ne şimdi? Açıpta izlemeyeceğim msg ile ne alakası var

Testo taylan videosunda annem öldü dedi diye morbid obez olması kendi suçu olmuyor mu? Annesi ölen binlerce insan var kaç tanesi annesi öldü diye obez? Saçmalamayın iradesizlikten başka bir şey değil

İnsta bıraktım kullanmıyorum artık. Sürekli oradayım burdayım diye boş boş paylaşım yapanlar saçma sapan gönderiler atan sayfalar ile zeka yoksunu ortam

Obezite bilerek isteyerek yemek yemek demek, bilerek değil diyerek yumuşatmanın anlamı yok. Kendi etti kendi buldu
Hocam bazıları protein hastası gibi bir şey oluyor onlar obez yapabilecekleri çok bişey yok.

Bu ne şimdi? Açıpta izlemeyeceğim msg ile ne alakası var

Testo taylan videosunda annem öldü dedi diye morbid obez olması kendi suçu olmuyor mu? Annesi ölen binlerce insan var kaç tanesi annesi öldü diye obez? Saçmalamayın iradesizlikten başka bir şey değil
Sadece şu videoyu aç ve dinle adamı. O kadar cahilsinki seni bilgilendirmeye çalışırken bile adamı tersliyorsun

İnsta bıraktım kullanmıyorum artık. Sürekli oradayım burdayım diye boş boş paylaşım yapanlar saçma sapan gönderiler atan sayfalar ile zeka yoksunu ortam
Zeka yoksunu olsada daca yeme ihtimali yuksek oldugunu bilerek diyorlar gecen kendim biliyorum soyleyemem ama galatasaray hakkinda biri ailevi ve futbolculara kufur etmis biri sikayet etmis mahkemeye adam 9 bin tl ceza almis direkt acimiyorlar keske suclular icinde ayni olsa ama boyle :D

Garip bir şey daha. İnstagram kitleside bunun farkında, türkçe görmesemde yabancıların yazdığı yorumlarda "Irkçılık uygulamasında neden böyle bir video var?" Veya "Cinsel içerik uygulamasında neden böyle bir video var?" Şeklinde. Aynı zamanda yukarıda ki hocamın dediği gibi, pedofililik ve bu olan pedofililiği "şaka" olarak yazıyorlar, kim bilir şaka deyip gerçek olan kaç kişi var? Türk yorumlarıda yabancıların ki gibi fena. Bir keresinde "metroda taciz" diye bir haber okumuştum otobüstye olabilir tabii ki ama yorumlarda o tacizi yapan adama "Sigma" diyen var, "Kral" diyen var ve dahası. Gerçekten insanlığımızın bittiği yer (Sosyal medya) ve her sene daha da bitiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,301
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri