- Reaksiyon skoru
- 1,150
Yemeye devam hadi damar tıkanıklığı damar sertleşmesi palm yağı msgInstagram kitlesinden birisi de bu işte.
Kendinizi tutamayıp obezite normal değil diye ağlamanız çatlatıyor
Yemeye devam hadi damar tıkanıklığı damar sertleşmesi palm yağı msgInstagram kitlesinden birisi de bu işte.
2025 yılında hâlâ MSG'nin zararlı olduğunu mu zannediyorsun?Yemeye devam hadi damar tıkanıklığı damar sertleşmesi palm yağı msg
Kendinizi tutamayıp obezite normal değil diye ağlamanız çatlatıyor
sen yemeye devam et otistik dostum2025 yılında hâlâ MSG'nin zararlı olduğunu mu zannediyorsun?
![]()
Monosodyum Glutamat (MSG) veya Çin Tuzu, Zehir Kadar Tehlikeli mi? - Evrim Ağacı
Gerçek Ne?Bugüne kadar MSG tüketimiyle çeşitli hastalık semptomlarına yönelik anekdotal kanıtlar bulunsa da, bunları başarıyla sözevrimagaci.org
Seninle falan tartışamam daha fazla şey yazardım da neysesen yemeye devam et otistik dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monosodyum glutamat (MSG), gıdalara lezzet artırıcı olarak eklenen bir katkı maddesidir. Bazı araştırmalar, MSG’nin hormon dengesizliklerine ve metabolik bozukluklara yol açabileceğini öne sürmektedir. Özellikle çocuklarda davranış bozuklukları ve büyüme hormonu üzerinde olumsuz etkileri olduğu belirtilmektedir.
Ayrıca, MSG’nin iştah merkezini etkileyerek aşırı yeme ve obeziteye neden olabileceği, bunun da diyabet ve hipertansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabileceği ifade edilmektedir.
![]()
ÇİN TUZUNUN; ZARARLARI SAYMAKLA BİTMİYOR
Çin tuzunun sağlık üzerinde olumsuz etkileri olduğu bilinmeli. kalp, diyabet, tansiyon, obezite sinir sistemini bozarak soruna neden olabilirbirpufnoktasi.com
Şişman güzellemesi yapacak kadar çaresiz olmak.. boğazınızı az tutup spor yapsanız çözebilecekken![]()
Yazsana kanıtla bana msgnin iyi olduğunu iradesizSeninle falan tartışamam daha fazla şey yazardım da neyse
Yazsana kanıtla bana msgnin iyi olduğunu iradesiz
Bu ne şimdi? Açıpta izlemeyeceğim msg ile ne alakası var
Hocam bazıları protein hastası gibi bir şey oluyor onlar obez yapabilecekleri çok bişey yok.Obezite bilerek isteyerek yemek yemek demek, bilerek değil diyerek yumuşatmanın anlamı yok. Kendi etti kendi buldu
Sadece şu videoyu aç ve dinle adamı. O kadar cahilsinki seni bilgilendirmeye çalışırken bile adamı tersliyorsunBu ne şimdi? Açıpta izlemeyeceğim msg ile ne alakası var
Testo taylan videosunda annem öldü dedi diye morbid obez olması kendi suçu olmuyor mu? Annesi ölen binlerce insan var kaç tanesi annesi öldü diye obez? Saçmalamayın iradesizlikten başka bir şey değil
Makaleyi okusaydın beni anlardın. Senin attığın kaynağa baktım maalesef bilimsel kaynağı bile yok.Yazsana kanıtla bana msgnin iyi olduğunu iradesiz
Zeka yoksunu olsada daca yeme ihtimali yuksek oldugunu bilerek diyorlar gecen kendim biliyorum soyleyemem ama galatasaray hakkinda biri ailevi ve futbolculara kufur etmis biri sikayet etmis mahkemeye adam 9 bin tl ceza almis direkt acimiyorlar keske suclular icinde ayni olsa ama boyleİnsta bıraktım kullanmıyorum artık. Sürekli oradayım burdayım diye boş boş paylaşım yapanlar saçma sapan gönderiler atan sayfalar ile zeka yoksunu ortam