A Asdasdasdasdas 80+ Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 16 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlar attığım bir mesajı karşı taraf görmeden silersem herhangi bir bildirim gider mi
S slmnopcl 80+ Silver Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2,132 Reaksiyon skoru 1,443 15 Mart 2023 #2 Evet, bildirim de siliniyor diye hatırlıyorum. Kendine başka bir hesaptan mesaj atıp deneyebilirsin.
A Asdasdasdasdas 80+ Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 16 15 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 FurkanIIy yazmış: Evet, bildirim de siliniyor diye hatırlıyorum. Kendine başka bir hesaptan mesaj atıp deneyebilirsin. Devamı için tıklayın... Denedim de bildirim geldi silince gitmedi ama bu mesaji attığım kişinin hesabı açık değil Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Mart 2023 Asdasdasdasdas yazmış: Denedim de bildirim geldi silince gitmedi ama bu mesaji attığım kişinin hesabı açık değil Devamı için tıklayın... Yani diyorum ki eger silsem ona gitmeme ihtimali var mı acaba
FurkanIIy yazmış: Evet, bildirim de siliniyor diye hatırlıyorum. Kendine başka bir hesaptan mesaj atıp deneyebilirsin. Devamı için tıklayın... Denedim de bildirim geldi silince gitmedi ama bu mesaji attığım kişinin hesabı açık değil Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Mart 2023 Asdasdasdasdas yazmış: Denedim de bildirim geldi silince gitmedi ama bu mesaji attığım kişinin hesabı açık değil Devamı için tıklayın... Yani diyorum ki eger silsem ona gitmeme ihtimali var mı acaba
umuttt 80+ Silver Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 2,428 Reaksiyon skoru 1,542 15 Mart 2023 #4 Asdasdasdasdas yazmış: Denedim de bildirim geldi silince gitmedi ama bu mesaji attığım kişinin hesabı açık değil Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Mart 2023 Yani diyorum ki eger silsem ona gitmeme ihtimali var mı acaba Devamı için tıklayın... bildirimi geri çekmiş olduğun için gitme ihtimali yok (ekstra bir uygulama kullanmıyorsa)
Asdasdasdasdas yazmış: Denedim de bildirim geldi silince gitmedi ama bu mesaji attığım kişinin hesabı açık değil Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 15 Mart 2023 Yani diyorum ki eger silsem ona gitmeme ihtimali var mı acaba Devamı için tıklayın... bildirimi geri çekmiş olduğun için gitme ihtimali yok (ekstra bir uygulama kullanmıyorsa)
MrBonapart 80+ Silver Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2,420 Reaksiyon skoru 1,377 15 Mart 2023 #5 Hocam mesajı bilmiyorum ama takip atıp geri çektiğinde ben bildirimleri görüyordum.
BixiBlake 80+ Gold Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 6,088 Reaksiyon skoru 17,836 15 Mart 2023 #6 Asdasdasdasdas yazmış: Arkadaşlar attığım bir mesajı karşı taraf görmeden silersem herhangi bir bildirim gider mi Devamı için tıklayın... yok
Asdasdasdasdas yazmış: Arkadaşlar attığım bir mesajı karşı taraf görmeden silersem herhangi bir bildirim gider mi Devamı için tıklayın... yok