gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 25 Mart 2023 #1 Arkadaşlar selamlar. Instagramda reels izleyeceğim ancak reels butonu yok, arkadaşlarım reels attığında da sadece attıklarını izleyebiliyorum, aşağıya kaydıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar selamlar. Instagramda reels izleyeceğim ancak reels butonu yok, arkadaşlarım reels attığında da sadece attıklarını izleyebiliyorum, aşağıya kaydıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Lütfen yardım edin.
A Ahmetakifi 80+ Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 382 Dahası Reaksiyon skoru 121 İsim Ahmetab 25 Mart 2023 #2 Bende de böyle başka hesabımda reels var ana hesapta yok. Upvote 0 Downvote
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 25 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ahmetakifi yazmış: Bende de böyle başka hesabımda reels var ana hesapta yok. Devamı için tıklayın... bende 2 hesabımda da reels yok ve çok can sıkıyor bu durum Upvote 0 Downvote
Ahmetakifi yazmış: Bende de böyle başka hesabımda reels var ana hesapta yok. Devamı için tıklayın... bende 2 hesabımda da reels yok ve çok can sıkıyor bu durum