Neler Yeni

İnstagram sayfam hakkında

instagram

• Faydası Olur

• Faydası Olmaz

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

cevher_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cevher
benim 2 adet Instagram sayfam var biri yapay zeka editleri üzerine biri bilim kurgu filimleri üzerine bir günde 50 reels atsam içlerinden en az 1-2 tane keşfete düşer mi maalesef her zaman atamıyorum video

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Şahsen takip ettiğim biri günde 50 reels atsa çıkarım takipten

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Anıl Aykın
benim 2 adet Instagram sayfam var biri yapay zeka editleri üzerine biri bilim kurgu filimleri üzerine bir günde 50 reels atsam içlerinden en az 1-2 tane keşfete düşer mi maalesef her zaman atamıyorum video
Reels sayısı önemli değil, editin kalitesi ve #ler önemli. Çok olursa takipçiler sıkılır. Genel kitleninde dikkatini çekmen lazım. Mesela benim şu an uğraştığım basit bir müzikleri mashup yaptığım yt kanalım var. Popüler veya bilindik (şu zaman içinde) müzikleri birleştirdiğim zaman ister istemez iyi dinlenme kasıyorum (yeni açılmış bir hesaba göre). 2 sene önce de instagramda edit sayfam vardı. Mesela onda da güzel film sahnelerini birleştirip edit yapıyordum öyle öyle iyi beğeni ve izlenme kasmıştım. 50 takipçi hesabım ile 10 bini geçen izlenme, 2bini geçen beğeni aldığımı hatırlıyorum. Bu övünülecek bir şey değil, tabii ki daha iyisini yapan var. Ben kendi çabalarımla buna uyarak böyle yapabildiysem düzgün bir uğraşla daha iyi sonuç alınacağını söylemek istedim sadece.

Top Bottom