Instagrama dolandirildim yardim

dr.onur

80+
Reaksiyon skoru
36
Dostlar reklam vermeye ve kapatmaya girdiğimiz ekran buglu bundan 2 hafta önce reklamları kapatmıştım şimdi ise reklamın kapanmadigini ve birçok kez tarafımdan para çekildiğini gördüm instagramin herhangi bir canlı desteği vs yok bildiğim kadarıyla nasıl sorunumu dile getirebilirim bilgisi tecrübesi olan varsa cok rica ediyorum yardımcı olurmusunuz dostlarım

Dostlar reklam sayfası böyle görünüyor kapatmak istesem de kapatamıyorum napacagim bilmiyorum bi monitör parası gitti satış olarak da karşılığını alamadım malesef goruntuleme bile parayla uymuyor

Ekler

• 1000022117.webp
    1000022117.webp
    20.9 KB · Hit: 75
Dostlar reklam sayfası böyle görünüyor kapatmak istesem de kapatamıyorum napacagim bilmiyorum bi monitör parası gitti satış olarak da karşılığını alamadım malesef goruntuleme bile parayla uymuyor
Bilgisayar uzerinden denediniz mi hocam? Bilgisayariniz yoksa net cafeden deneseniz veya tarayıcı üzerinden denesiniz? Belki sorun uygulamadadır

Bilgisayar uzerinden denediniz mi hocam? Bilgisayariniz yoksa net cafeden deneseniz veya tarayıcı üzerinden denesiniz? Belki sorun uygulamadadır
Hocam meta business den baktım aktif reklam görünmüyor ama 1 haftadr kesiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce yine kapatmıştım emindim 2 3 gün kesti sonra dedim iyi bizde hata vardır yine kapattım şimdi yine kestiğini görüyorum

Hocam meta business den baktım aktif reklam görünmüyor ama 1 haftadr kesiyorlar
Hocam elinde pc varsa biraz kurcala, araştır. Bir keresinde facebook üzerinden hesabımda reklam verilmiş. 50 dolar ücret çıkartmış ama daha para ödenmemiş, iletişime geçtim 5 10 dakika içinde direkt aradılar konuştuk hallettik hesabı çalındı gösterip ücret falan göstermediler. Ek olarak kredi kartından çekiyorsa harcama itirazı yapsanız?

Simdi bir ss daha aldim son 7 gün reklam harcaması 0 diyor ama 4000 lira çekmişler

Hocam elinde pc varsa biraz kurcala, araştır. Bir keresinde facebook üzerinden hesabımda reklam verilmiş. 50 dolar ücret çıkartmış ama daha para ödenmemiş, iletişime geçtim 5 10 dakika içinde direkt aradılar konuştuk hallettik hesabı çalındı gösterip ücret falan göstermediler. Ek olarak kredi kartından çekiyorsa harcama itirazı yapsanız?
Banka kartı hocam malesef bilmiyorum yapılıyor mu orda ama ararlarsa her türlü çözerim business den yardım talebi attım + mail attım + şikayet var a yazdık bakalım

Hocam facebook hesabınıza girin oradan meta destek ile iletişime geçin. Zaten hepsi birbirine bağlı.

Faceyi de banladii eşekler kanka yoksa gircem kimlik doğruladigim faceyi banladilar
Banka kartı ise sıkıntı ya keşke böyle işler için sanal kart açıp limiti düşünseydin ben hep böyle yapıyorum bir sıkıntı çıkmadı Allah sukur

Banka kartı ise sıkıntı ya keşke böyle işler için sanal kart açıp limiti düşünseydin ben hep böyle yapıyorum bir sıkıntı çıkmadı Allah sukur
Reklam harcaması 0 gösterip nasılsın 4k çekiyorlar anlamadım

Reklam harcaması 0 gösterip nasılsın 4k çekiyorlar anlamadım
Kral valla bende anlamadım 3k da anormal mi bilemedim tiklama olarak

Ekler

• 1000022126.webp
    1000022126.webp
    20.9 KB · Hit: 23
Hocam bankani ara banka kartinin kırıldığı iptal edip yenisini gondermelerini soyle ya da direkt durumu anlat bilgi al, benim aklima gelen tek şey bu. banka karti bilgileri geçersiz oldugundan birdaha cekim yapamazlar muhtemelen

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,431
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri